25 augustus 2014

NBF netwerkborrel: aanpassingen WWZ en pensioen voor zelfstandigen, wat moet je weten?

Tickets Gratis

Datum & tijd

2014-08-25 16:30:00

Sociëteit De Kring

Op 25 augustus vindt de eerste NBF (Nederlandse Beroepsvereniging voor Film en Televisie makers) netwerkborrel van het nieuwe seizoen plaats, met deze maand een belangrijk onderwerp voor alle zelfstandigen: wat betekenen de wijzigingen in de Wet Werk en Zekerheid voor jou als zzp’er, flexwerker of als werkgever? Moet je aanpassingen doen in je bedrijfsvoering of manier van factureren of verloning? En hoe ziet de nieuwe collectieve pensioenregeling voor zelfstandigen eruit die vanaf januari 2015 wordt ingevoerd?

Tijdens deze NBF avond in De Kring (Amsterdam) kijken experts naar de consequenties die de wijzigingen hebben op de positie van professionals en AV-bedrijven en wat de nieuwe collectieve pensioenregeling voor zzp’ers inhoudt. Laat deze kans niet onbenut om meer informatie in te winnen en vragen te stellen! Het programma is gratis, dus meld je snel via: nbf@nbf.nl.

Met o.a.:

  • Jeroen N.A. Dijkman (E-LAW Arbeidsrecht Advocaten) – over de wijzigingen in de Wet Werk en Zekerheid en wat de consequenties (kunnen) zijn voor ondernemers
  • Jasper van Leeuwen (Tentoo) – over de gevolgen van de wijzigingen in de Wet Werk en Zekerheid voor payrolling
  • Bouke Westerhuis van Loyalis (onderdeel van APG) – over de nieuwe collectieve pensioenregeling voor zzp’ers vanaf januari 2015

Na afloop zullen naast bovenstaande partijen FNV Kiem, Meeus Media en andere partijen informatie ter beschikking stellen aan de bezoekers en specifieke vragen beantwoorden.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant dus wees op tijd als je je hebt aangemeld. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrijdag 22 augustus via nbf@nbf.nl binnen te zijn.

Programma:
17:30 – 18:30     inloopborrel in de bar van De Kring
18:30 – 19:45     gezamenlijk diner in het Kring-restaurant
19:45 – 20:00     inloop programma
20:00 – 22:00     programma in Club Up
22:00 – 23:00    borrelen in de bar van de Kring

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) thema: aanpassingen WWZ en pensioen voor zelfstandigen, wat moet je weten?
Wanneer: maandag 25 augustus 2014
Waar: De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie: leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang: gratis

Aanmelden voor de NBF netwerkborrel is gewenst en kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588. Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal.