14 september 2015

Best of IBC Tour 2015 – middagtour

Tickets gratis

Datum & tijd

2015-09-14 13:00:00

RAI Amsterdam

Van 11-15 september 2015 vindt de IBC plaats in de RAI in Amsterdam. Met alle grote fabrikanten van Connected TV, 4K TV’s, camera’s, beeldmixers, airtime systemen, regiewagens, set boxen, 2nd screen toepassingen en virtual advertising is IBC een fenomeen op het gebied van TV en tegenwoordig ook online video. Het aanbod op deze beurs is overweldigend: met veertien hallen en meer dan 1300 stands is de IBC met recht dé Broadcast beurs van Europa. Om het je makkelijk te maken organiseert iMMovator maandagmiddag 14 september een ‘Best of IBC Tour’ waar we je rondleiden langs de hoogtepunten van de beurs.

Doe mee aan de iMMovator ‘Best of IBC tour’ en onder leiding van iMMovator's tourguide Frank Visser word je langs de stands met de meest innovatieve en spraakmakende technologieën gevoerd op deze immense beurs. Via koptelefoons word je bijgepraat over de laatste mediatrends die te zien zijn op de IBC.

Het programma voor de tour wordt de komende weken samengesteld. Heb je suggesties voor te bezoeken stands? Mail ze naar Frank Visser.

Deze tour begint om 15.00 uur vanaf de beursvloer en is om ongeveer 17.00 uur afgelopen. Er is ook een tour op maandagochtend (10.00-12.00 uur), daarvoor kun je je hier inschrijven. 

Aanmelden

Deze tour zit inmiddels vol! Informeer bij Vincent Jagers voor een plekje op de wachtlijst. Als er afzeggingen zijn word je op de hoogte gebracht.

 Alleen met een toegangspas van IBC krijg je toegang tot de beurs! Je kunt je registreren voor de beurs via deze link. Tot 19 augustus is aanmelding gratis, dus doe het direct!