17 juni 2008

Mediapark Jaarcongres

Datum & tijd

2008-06-17 10:00:00

Wat zijn de belangrijkste crossmedia ontwikkelingen in Nederland? Het Mediapark Jaarcongres op 17 juni biedt u een selectie informatieve en informele ontbijtsessies, een prachtig congresprogramma met Nederlandse topsprekers, en een serie bijzondere rapportages in tekst en video. Met onder andere:

Henk Hagoort, de nieuwe topman van de Publieke Omroep, en zijn visie op de crossmediale toekomst
Erik de Zwart, radio pionier en nu investeerder en ondernemer op het gebied van mobiele radio en TV
Marianne Zwagerman, Directeur Digitaal van de Telegraaf Media Groep, een uitgever actief op alle platforms
Marjan Hammersma, Directeur Media bij het Ministerie over de nieuwe Mediawet
David Jan Janse van de Rabobank als nieuwe maker van media

..en verder een spectaculaire Cinegrid demonstratie, pitches van veelbelovende start ups, nieuwe cijfers in de Cross Media Monitor, interviews en case studies en veel inspiratie over een bijzonder vakgebied.

Over het Mediapark Jaarcongres
Het Mediapark Jaarcongres is een initiatief van het iMMovator Cross Media Netwerk en de Media Academie en wordt georganiseerd in samenwerking met een groot aantal partners. Het Mediapark Jaarcongres wordt zonder winstoogmerk georganiseerd. Bij een positieve exploitatie zal het resterende bedrag worden overgemaakt aan een goed doel: het project ‘Lees mee met Nijntje’ van Zappelin en Nijntje dat bibliotheken opent in Afrika. Voor slechts 50 euro bezoekt u een topcongres in Studio 21 op het Mediapark, inclusief ontbijt, lunch, en borrel.

Voor meer informatie en inschrijving, zie www.mediaparkjaarcongres.nl of neem contact op met Marlies Hakvoort via marlies.hakvoort@immovator.nl