19 november 2015

Media Park Update: Kjeld Beijer

Tickets gratis

Datum & tijd

2015-11-19 11:30:00

SWITCH

Nieuw dit najaar: lunchbijeenkomsten voor professionals op het Mediapark in de SWITCH, het nieuwe paviljoen dat staat naast Bar Boon. In een korte en interactieve sessie staat iedere keer een andere pionier in de spotlight met aandacht voor nieuwe diensten die gelanceerd worden. Daarbij mag elke gast een starter meenemen die aandacht verdient. Om 12 uur samen een broodje eten, van 12.30 tot 13.00 een interview met de gast van de week. Het event wordt live gestreamd, en publiek in de Switch zowel als online kunnen vragen stellen.

De gast van deze week is Kjeld Beijer. Kjeld Beijer is Proposition Manager Interactive TV bij KPN, en verantwoordelijk voor de lancering van KPN Play. KPN wil met KPN Play de televisiemarkt openbreken:  voor 11,99 euro per maand kan je een abonnement nemen en onbeperkt televisie kijken via het internet - ook via een andere provider dan KPN. Daarnaast biedt de dienst van de grootste tv-zenders aan, kun je via de app programma's opnemen en terugkijken en on demand-content kijken van HBO, Discovery Channel, TLC, Xite, de NPO, SBS, Veronica en Net 5. Play van KPN is beschikbaar voor iOS en Android en biedt onder andere Chromecast-ondersteuning, waarmee je content van je smartphone kunt streamen naar je televisie. Play is met een abonnement op vijf verschillende apparaten te gebruiken. Om de dienst extra aantrekkelijk te maken, zal Play ook eigen content gaan aanbieden.

In dit gesprek gaan we in op de diensten die KPN Play aanbiedt, en hoe zij de televisie markt willen veroveren

Gast van de gast is Jasper Olieroock van MakerStreet BV, het bedrijf dat in korte tijd het design voor de KPNPlay site ontwikkelde.

Wil je de opname bijwonen? Schrijf je dan in en kom naar de Switch op het Joop van den Ende plein. Je kunt lunchen vanaf 12.00 uur. De opname vindt plaats van 12.30-13.00. De bijeenkomst wordt live gestreamd dus je kunt ook tijdens uw lunchpauze meekijken. Heb je vragen voor Kjeld? Stel ze live in de Switch, of via twitter @immovator