22 oktober 2015

Media Park Update: Lara Ankersmit

Tickets gratis

Datum & tijd

2015-10-22 10:00:00

SWITCH

Nieuw dit najaar: lunchbijeenkomsten voor professionals op het Mediapark in de SWITCH, het nieuwe paviljoen dat staat naast Bar Boon. In een korte en interactieve sessie staat iedere keer een andere pionier in de spotlight met aandacht voor nieuwe diensten die gelanceerd worden. Daarbij mag elke gast een starter meenemen die aandacht verdient. Om 12 uur samen een broodje eten, van 12.30 tot 13.00 een interview met de gast van de week. Het event wordt live gestreamd, en publiek in de Switch zowel als online kunnen vragen stellen.

Gast deze week is Lara Ankersmit, Hoofd digitaal bij de NOS. De NOS is voortdurend bezig met experimenten en innovaties - op alle platforms. Deze week gaan we in op de activiteiten van de NOS op het gebied van apps, diensten voor jongeren, live streaming en meer. 

Lara Ankersmit is sinds 2001 hoofd Digitale media bij de NOS en ze is vaker te gast geweest bij iMMovator evenementen. Tijdens de Media Park Update is er de gelegenheid om Lara uitgebreider te ondervragen over innovatie bij de NOS. Waar zetten ze dit najaar op in? Hoe pakken ze nieuwe projecten aan? En welke rol spelen start-ups bij innovatie? De Media Park Update biedt ook volop gelegenheid om zelf vragen te stellen aan Lara. Kom langs in de SWITCH, óf stel je vraag via twitter, @immovator. 

De Media Park Update bijwonen? Schrijf je gratis dan in en kom naar de Switch op het Joop van den Ende plein. Je kunt lunchen vanaf 12.00 uur (er staan broodjes voor je klaar). De opname vindt plaats van 12.30-13.00. De bijeenkomst wordt ook live gestreamd dus je kunt tijdens je lunchpauze ook via je computer meekijken.

Elke donderdag, de Mediapark Update!