17 oktober 2023

Rondje Media Park

Tickets Gratis

Datum & tijd

Dinsdag 17 oktober, 12.00 - 13.00 uur

Verstopt achter de grijze gebouwen op het Media Park ligt een prachtig stukje natuur. Een thuis voor eekhoorns, vogels, bijen, schildpadden en vele andere dieren. Er kronkelt een lang wandelpad doorheen, die van je van zuidkant het Media Park, naar de noordkant brengt. Ben je benieuwd naar deze groene oase en wil je even ontsnappen aan de drukte van de dag? Wandel dan mee met het Rondje Media Park op dinsdag 17 oktober onder leiding van natuurkenner en -liefhebber Ben Bus van stichting Media Natuur Park.

Ben zet zich al jaren in voor het vergroten van de biodiversiteit op het Media Park. Dankzij zijn stichting ligt er een mooi onderhouden wandelpad en hangt het park vol met insectenhotels, vogelhuisjes en staan er zelfs 10 bijenkasten. Kortom, genoeg te ontdekken!

Praktische informatie

We verzamelen dinsdag 17 oktober 12.00 uur bij Bar Boon. Hier krijg je een lunchpakketje aangeboden. Vervolgens start de wandeling en ben je om 13.00 uur weer terug bij de blusvijver. Loop je mee? Meld je snel aan want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Het lunchpakket wordt gratis aangeboden door onze sponsor Bar Boon.