Pizza Talk | Bob de Jong - Revel.ai
21 mei 2024

Pizza Talk | Bob de Jong – Revel.ai

Tickets Gratis

Datum & tijd

Dinsdag 21 mei, 17.00 - 19.00 uur

​Bob de Jong, filmmaker en Creative Director bij Revel.ai is dinsdag 21 mei te gast bij de Pizza Talk in de Media Innovation Hub. Bob staat vooral bekend om zijn werk met baanbrekende deepfake technologie. Zoals de deepfake video van Morgan Freeman en de video voor Adidas waarbij Lionel Messi een balletje trapt tegen jongere versies van zichzelf. Bob is medeoprichter van Revel.ai, een Nederlandse studio die gebruikt maakt van AI om hyperrealistische content te maken. Ze kunnen van iedere persoon een exacte digitale kopie maken. Hiermee creëren ze entertainment ervaringen en commercials voor internationale merken als HBO, Apple TV en FOX Entertainment.

​Bob zal vertellen over zijn meest recente projecten, de uitdagingen van het maakproces en de ontwikkelingen rondom het gebruik van AI. Hoe blijft hij als maker relevant in een wereld waarin de ontwikkelingen op het gebied van AI enorm snel gaan? Ook geeft hij ons een kijkje achter de schermen en zal nooit eerder vertoond materiaal laten zien. Hier wil je bij zijn, dus meld je aan!

Pizza Talks | Media Innovation Hub
Pizza Talks zijn maandelijkse inspiratiesessies in de Media Innovation Hub, over onderwerpen binnen de thema’s immersive content, zoals AR, VR en spatial computing, (generatieve) AI en virtual production. Gericht op professionals en studenten in de media- en game-industrie. De sessies zijn interactief, dus de deelnemers kunnen al hun prangende vragen aan de sprekers stellen. Iedereen met interesse in het onderwerp is van harte welkom om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een stuk pizza! Deelname aan de Pizza Talks is gratis.