9 maart 2017

Screenforce Day

Datum & tijd

2017-03-09 12:15:00

Theater Amsterdam

Een primeur! Donderdagmiddag 9 maart is de eerste editie van Screenforce Day in Nederland. Een event waar Screenforce samen met marketing-, media- en TV-professionals de vinger aan de pols houdt op het gebied van TV en online video. Op 9 maart geven nationale en internationale topsprekers jou een beeld over de nabije toekomst van TV in al haar verschijningsvormen. De kracht van premium content, de effectiviteit van TV en The future of TV advertising zijn de pijlers van het programma voor Screenforce Day 2017.

PROGRAMMA

13:15 - 14:00 uur Ontvangst

14:00 - 17:00 uur TV Jaarrapport 2016
De dag begint met de presentatie van de jaarcijfers 2016. Screenforce-directeur Michel van der Voort legt uit hoe de kijkers- en advertentiemarkt zich ontwikkelde in het afgelopen jaar.


ROI & Branding
Gaat de nadruk op korte termijn ROI niet ten koste van de lange termijn merkwaarde en hoe ziet de toekomst eruit van branding campagnes in het veranderende medialandschap?


TV = Total Video
Internationale topsprekers over hun total videostrategie. Hoe blijft de future broadcaster in video aan de bal bij een dalende lineaire kijkersmarkt?


Advertising Now
Wat is het geheim van een succesvolle campagne? Hoe ga je om met het gebruik van data voor je mediastrategie? En wat is de bijdrage hierin van TV? Adverteerders komen hun visie hierover met jou delen.

17:00 uur Borrel