13 september 2018

IBC

Tickets Vanaf €80,-

Datum & tijd

13 september 2018

De IBC, de grootste broadcastbeurs van Europa, vindt dit jaar plaats van 13 t/m 17 september. 57.000 internationale bezoekers komen naar de RAI in Amsterdam om de nieuwste technologische ontwikkelingen te aanschouwen, te netwerken en nieuwe inzichten te verkrijgen. Alle aspecten van de broadcast keten komen tijdens IBC aan bod, op de beurs maar ook tijdens de conferentie.

Conferentie

De IBC conferentie is de plek waar nieuwe kansen en uitdagingen uit de technische media en entertainment wereld besproken worden. Het programma bestaat uit de meest invloedrijke sprekers uit de industrie, waaronder Tim Davie (BBC), Neal Mohan (YouTube) en Oliver Friedrich (Google). Er worden onderwerpen besproken op het gebied van digital transformation, news reporting, VR en meer. Daarnaast is er genoeg ruimte om te netwerken.

Lees hier meer over het conforentie programma op IBC

Beurs

1700+ exposanten laten op IBC hun producten en diensten zien op het gebied van de media-, entertainment-, en technologie-industrie. 57.000 bezoekers uit 170 landen bezoeken de IBC beurs. Van de Sony’s en BBC’s van deze wereld tot de kleine innovatieve bedrijfjes, iedereen is aanwezig op de IBC beurs.

Lees hier meer over de IBC beurs

MediaMatters speed dating

Op dinsdag ochtend 18 september organiseert MediaMatters een speed date sessie op de IBC. Dit is een speciaal matchmaking evenement waarbij startups en scale-ups in contact worden gebracht met mediabedrijven. 15 startups presenteren zich door middel van een pitch en krijgen daarna de kans om op speeddate te gaan met mediabedrijven. Zo leg in je een ochtendje direct relevante contacten. Het speed date event vindt plaats op 18 september van 9.00-12.30.

Lees hier meer over MediaMatters Speed dating

Inschrijven

Een kaartje voor de IBC beurs is 80 euro. Daarnaast zijn er verschillende soorten passen te verkrijgen die je toegang geven tot de beurs, (delen van het) conferentieprogramma en award shows. Lees hier meer over de registratie voor IBC.