Media Diamant
15 juni 2023

Media Diamant

Datum & tijd

Donderdag 15 juni van 17.30 - 18.00 uur

Op 15 juni vieren we de uitreiking van de Media Diamant op het Joop van den Endeplein op het Media Park. Dit jaar mag autocue operator Riny Buijnsters de onderscheiding in ontvangst nemen. Riny is al ruim 30 jaar een van de favoriete autocue operators van veel presentatrices en presentatoren. Hij zorgt met zijn talent, inzet, passie en vakmanschap voor vertrouwen en rust op de studiovloer.

Media Diamant

De Media Diamant is een onderscheiding voor medewerkers achter de schermen van televisie, radio of internet, die in hun vak uitblinken op Talent, Inzet, Passie en Vakmanschap. ‘De echte kanjers uit ons vak’ dus. Stichting Media Diamant is in het leven geroepen om de continuïteit van deze prijs te waarborgen en heeft als streven om jaarlijks tenminste twee diamanten uit te reiken. Zowel bedrijven/organisaties als personen kunnen mensen nomineren voor een Media Diamant.

De Week van Talent

De uitreiking vindt plaats tijdens ‘De Week van Talent‘ op het Media Park. Tijdens deze week besteden we aandacht aan bijzonder talent op het Media Park. Op het Joop van den Endeplein is de hele week van alles te zien en te doen: grote talentportretten, foodtrucks en een escaperoom. Donderdag sluiten we de week af met de uitreiking van de Media Diamant en een gezellige Media Park Campusborrel.

De uitreiking vindt op donderdag 15 juni om 17.30 uur plaats op het Joop van den Endeplein.