Media Park Campusborrel
15 juni 2023

Media Park Campusborrel

Tickets 0,- (Gratis)

Datum & tijd

Donderdag 15 juni, vanaf 17.00 uur

David's Italian Beach Hub

Sumatralaan 45, Hilversum, Nederland

De zomer komt eraan en dat moeten we vieren! Op donderdag 15 juni organiseren we daarom weer een gezellige Media Park Campusborrel. Dit keer is de borrel bij David’s Italian Beach Hub*. Dus trek je mooiste zomeroutfit aan en kom samen met je collega’s de start van het zomerseizoen vieren.

De Media Park Campusborrel wordt georganiseerd als afsluiting van ‘De Week van Talent’. Alle Media Parkers en mediacollega’s die regelmatig op het park komen, zijn vanaf 17.00 uur van harte welkom bij David’s Italian Beach Hub voor een hapje, drankje en een dansje. De Hub bevindt zich op het Media Park, bij de blusvijver tegenover parkeerdeck A.

  • Datum: Donderdag 15 juni 2023
  • Tijd: Vanaf 17.00 uur
  • Locatie: David’s Italian Beach Hub*
  • Thema: Zomer

Zien we jullie daar? Meld je hier alvast aan. Meer informatie over de avond volgt, houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

*We gaan ervan uit dat we heerlijk in de zon op het deck en het strandje kunnen borrelen en genieten van de zomervibes, maar mocht het toch gaan regenen dan wijken we uit naar David’s Bar & Restaurant.

De Media Park Campusborrels maken onderdeel uit van de ontwikkeling van het Media Park tot Campus. Lees hier meer over de campusontwikkeling.