7 maart 2012

Masterclass Succesvolle Financiering: De bankier aan boord

Datum & tijd

2012-03-07 15:45:00

Welkom in 2012. Banken zijn zeer kritisch als het gaat om het verschaffen van bedrijfsfinancieringen. In de masterclass 'Succesvolle financiering: de bankier aan boord' leert u hoe bankiers te werk gaan, waar u op moet letten bij het aanvragen van een krediet en hoe u als ondernemer succesvol kunt ondernemen met bankiers. Deze masterclass vindt plaats op woensdag 7 maart in Utrecht.

Financiering van starters en aanvragen voor groeifinanciering stuiten op veel scepsis. “Starten in crisistijden: wat denkt u wel niet?” Bankiers hanteren specifieke beoordelingscriteria. Wilt u bankiers overtuigen om geld te lenen, dan zult u deze criteria en de beweegredenen daarvoor moeten kennen. Heeft u eenmaal een bankier aan boord, dan is het verstandig om een goede relatie met uw bankier te behouden. Bankiers zijn – wat dat betreft – ook gewone mensen. Niemand wordt graag geconfronteerd met negatieve zaken, dus ook de bank niet.

Sytze de Swart is als adviseur van ondernemers sinds 1984 actief. Zijn specialisme is het snijvlak van financiën, belastingen, verslaggeving en bankieren. Sytze traint ook bankiers en accountants over dit onderwerp.

Datum: Woensdag 7 maart
Locatie: UtrechtInc, Hogeschool Utrecht, Faculteit Natuur en Techniek, 8e verdieping
Tijd: 15:45 - 20:30 uur  
Kosten: €60

Meer informatie en inschrijven voor deze bijeenkomst via de website van Syntens.

Masterclass Succesvolle Financiering
Deze bijeenkomst is onderdeel van de reeks ‘Succesvolle financiering’. Dit is een intensieve serie resultaatgerichte sessies over het succesvol binnenhalen van financiering. De eerste 3 sessies staan in het teken van inhoudelijke verdieping. ‘De bankier aan boord’ is de eerste sessie van de reeks. De tweede sessie, ‘De investeerder aan boord’ , vindt plaats op 14 maart en de derde sessie, ‘Lean Financiering’, op 21 maart.

De masterclass ‘Succesvolle Financiering’ is een samenwerking van Taskforce Innovatie Regio Utrecht, UtrechtInc, Shell LiveWIRE, Syntens Innovatiecentrum en Dutch Game Garden. U kunt zich voor elke sessie afzonderlijk aanmelden. Wanneer u een totaalbeeld wilt van de mogelijkheden om een financieringsvraagstuk slim aan te pakken is het verstandig alle sessies bij te wonen. Na afloop van een sessie staan experts voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u door te verwijzen naar organisaties die u professionele ondersteuning kunnen bieden. Na de drie sessies bestaat de mogelijkheid u op te geven voor een intensief traject dat u klaar stoomt voor financiering.