26 april 2007

Masterclass Cross Media Formats: meer van hetzelfde?

Datum & tijd

2007-04-26 16:30:00
Het lectoraat Media & Entertainment- management Haarlem kent o.m. als doelstelling de actieve uitwisseling van branchekennis tussen praktijkmensen, docenten en alumni van de opleiding MEM Haarlem en Rotterdam. In dat kader is de kenniskring in juni 2006 gestart met een serie masterclasses. Op 26 april 2007 vindt de masterclass 'Cross Media Formats: meer van hetzelfde?' plaats en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Crossmediaal denken en handelen, lijkt een noodzakelijk iets voor iedereen die bezig is in de entertainment-, media- en uitgeefsector. Maar heeft een crossmediaal format altijd meerwaarde? Wat is het eigenlijk: meer van hetzelfde, spin off van een product of dienst dat zich al bewezen heeft of zijn crossmediale formats de basis onder nieuwe businessmodellen in deze sectoren?Als deelnemer
- Bereidt u zich voor op een stelling of case aan de hand van een paper (door het lectoraat verstrekt) en van eigen ervaring.
- Formuleert u aan de hand hiervan een zo creatief mogelijke oplossing die u van te voren instuurt. De master (specialist uit de branche) die de masterclass geeft, kan zich dan voorbereiden.
- Tijdens de masterclass is er interactie tussen deelnemers en master. U licht uw oplossing toe en gaat in discussie in kleine groepjes om de oplossingen verder uit te werken, bij te stellen, tot nieuwe ideeën te komen, de haalbaarheid te verkennen e.d.
- Tijdens de masterclass gaat u zelf in teams met een cross mediaal format aan de slag.

De master begeleidt de teams en reflecteert op de oplossingen. Tijdens de centrale afsluiting brengt hij alle oplossingen bij elkaar en kijkt samen met de deelnemers naar eventueel nieuwe kansen die naar voren zijn gekomen.

De maximale groepsgrootte is 30 deelnemers. Toegang is gratis, maar er is slechts één aanmelding per bedrijf toegestaan.
 
Aanmelden voor de masterclass Cross media formats
Stuur een brief of e-mailtje met uw naam, postadres, e.mailadres en telefoonnummer naar:
Lectoraat Media & Entertainment Management, secretariaat
Postbus 558, 2003 RN Haarlem
t.a.v. Marga Dekker

Marga.Dekker@INHOLLAND.nl

U ontvangt daarna een paper met opdrachten en informatie op het door u opgegeven postadres. Met het inleveren van de opdrachten wordt uw aanmelding definitief. Aangezien er een maximum aantal deelnemers is, gaat inschrijven op volgorde van binnenkomst. U ontvangt een bevestiging van de definitieve aanmelding inclusief routebeschrijving.