10 maart 2014

International Media Top Convention

Tickets €699

Datum & tijd

2014-03-10 08:00:00

Amstel hotel

Topsprekers en diner op 10 maart in Amstel Hotel

Het sprekersprogramma voor de International Media Top Convention (IMTC) is rond. Op maandag 10 maart zullen vier internationale mediatoppers acte de presence geven in het Amsterdamse Amstel Hotel voor een combinatie van key note speeches, discussie en diner.

De mediawereld verandert sneller dan ooit. Hoog tijd om alle ontwikkelingen eens goed in internationaal perspectief te plaatsen. Daarom organiseert Broadcast Magazine de International Media Top Convention (IMTC). Voor hoofdrolspelers, door hoofdrolspelers, onder het motto: 'Broadcasting, alive & kicking?' Blijven broadcasters dinosauriers die elke 'ijstijd' overleven of gaan over the top partijen als Netflix of Google straks de dienst uitmaken?

De sprekers
De IMTC gunt de aanwezige een openhartige blik op de toekomst van televisie. RTL's Rick Nieman, onlangs verkozen tot beste nieuwslezer, zal optreden als gastheer en presentator. Sir Peter Bazalgette (onder andere ex-Endemol en ITV), volgens The Independent the most influential man in British television, fungeert als 'uitsmijter' van de avond.

Uit de hoek der broadcasters krijgt Bazalgette versterking van Christian Anting, director of Strategy TVN in Polen. Hij vervulde dezelfde functie bij SBS International voordat het werd overgenomen door ProSiebenSat1. Anting was tevens lid van de Raad van Bestuur bij twee pay tv platforms: Canal+ in Scandinavië en N in Polen.

De Over The Top (OTT) specialisten die zullen spreken, zijn Jelle-Jan Bruinsma en Andreas Heyden. Bruinsma werkt bij Google en is Manager Content Partnerships YouTube Benelux and Nordics. Hij komt in het gezelschap van Ben McOwen Wilson, director YouTube EMEA. Heyden is managing director van Maxdome, de video on demand service van ProSiebenSat1. Als reactie op de komst van Netflix in Duitsland heeft Maxdome haar dienstenpakket aangepast, een mooie leerervaring voor NLziet en Videoland in Nederland.

Inschrijven
Ook deelnemen aan dit topevenement? Schrijf dan nu in voor een tafel of stoel via www.broadcastmagazine.nl/imtc.

Locatie