10 september 2016

Multiscreen Salon 2016

Datum & tijd

2016-09-10 10:00:00

Laat je inspireren!

Bij de Multiscreen salon van dit jaar zijn er weer geweldige sprekers te gast met verschillende expertises: van het creëren tot distribueren van multiscreen content. Zij presenteren welke mobiele en interactieve kansen er liggen voor de TV-business. Tijdens onze Multiscreen Salon worden er verschillende cases besproken, waarbij professionals guidelines geven hoe je kan profiteren van online video, social media en interactie met uw klanten.

The Multiscreen Salon is een initiatief van verschillende technologiebedrijven die samenwerken met grote tv-ondernemingen. Zij werken aan innovatieve oplossingen om hun merken en content succesvol en relevant te houden in deze dynamische mediawereld.

Multiscreen Saloon 2014 en 2015 waren een groot succes waarbij er grote sprekers zoals Channel 4, FIFA, Globo, Talpa, RTL, Orange en Endemol Shine een presentatie hebben gegeven.

Misschien ga je al naar Amsterdam voor het International Broadcast Convention, maar toch hopen wij dat je te gast wilt zijn bij dit opmerkelijke en stimulerende event op zaterdag 10 september 2016.

Om je in te schrijven kun je mailen naar event@multiscreensalon.tv

Hier vind je het programma van dit jaar en meer informatie over aanmelden.