9 februari 2017

Inspiratiesessie Virtual Reality

Tickets Gratis

Datum & tijd

2017-02-09 17:30:00

SWITCH

Als gebruiker van Virtual Reality ervaar je al snel de kracht van dit nieuwe medium: je zit echt in het verhaal en hebt het gevoel echt op een andere plek te zijn. Het is een intense beleving. Daarmee is VR voor mediamakers, van journalisten tot filmmakers, een interessante nieuwe technologie. Maar VR zorgt ook voor nieuwe uitdagingen. Waar zit bijvoorbeeld de regisseur, als alles in 360 graden opgenomen wordt? Hoe stitch je de verschillende beelden aan elkaar zodat het niet van echt te onderscheiden is? En hoe vertel je een verhaal, als de kijker alle kanten op kan kijken en daardoor net die cruciale actie van een van de hoofdpersonen of verslaggever mist?

Aan de hand van recent werk presenteren experts van MediaMonks, het grootste digitale productiebureau van Nederland, do’s & don’ts op het gebied van VR.

Kosten
De sessie maakt onderdeel uit van het Talent Development Program van Hilversum Media Campus, een springplank voor young professionals die dromen van een baan in de media. Ook voor professionals is het mogelijk om bij deze sessie van het Talent Development Program aan te schuiven! Deelname aan de inspiratiesessie is kosteloos, maar vol = vol.

Locatie en tijd
De inspiratiesessie start om 18.30 uur en zijn uiterlijk 21.00 uur afgelopen. Locatie is de SWITCH (het uit containers opgebouwde zaaltje met On/Off erop), aan het Joop van den Endeplein op het Media Park.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd om deze inspiratiesessie te volgen? Meld je aan bij meeting@hilversummediacampus.nl om een plek te reserveren. Er is beperkt plek en vol=vol!