MatchMaking Days
24 april 2020

MINDS International News Agency Challenge (gecanceld)

Datum & tijd

Vrijdag 24 april, hele dag

Tijdens de 29e conferentie van MINDS International organiseert MediaMatters de finale van de MINDS International News Agency Challenge. Maximaal tien technische bedrijven zullen worden uitgenodigd om hun oplossing te presenteren aan 24 persbureaus die lid zijn van MINDS.

Oplossing indienen

Heb je een oplossing voor de automatisering van workflows of contentproductie? Kijk dan op de website van MediaMatters voor meer informatie en een inschrijfformulier. Het indienen van een oplossing is gratis, maar hoor je tot de tien bedrijven die worden geselecteerd, dan betaal je een vergoeding. Indienen kan tot 1 maart 2020.

Uit de inzendingen worden tien bedrijven geselecteerd die hun oplossing mogen presenteren op de MINDS-conferentie. Op het congres kiezen de persbureaus één bedrijf als winnaar. Deze winnaar krijgt toegang tot de volgende MINDS Conference in Brussel in het najaar van 2020 (de kosten hiervoor zijn normaal gesproken € 5.000). Natuurlijk krijgen alle tien finalisten in Helsinki een gelijke kans om zaken te doen met geïnteresseerde persbureaus.