17 december 2014

Kick-off Hilversum Media Campus

Tickets Gratis

Datum & tijd

2014-12-17 14:30:00

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Op 17 december is er de officiële kick-off van de Hilversum Media Campus. Het belooft een inspirerend moment te worden. We kunnen nog weinig over het programma verklappen, alleen de datum en het tijdstip. Het volledige programma wordt in week 49 bekend, dus voor nu: save the date.

De kick-off vormt het startsein voor een flink aantal inspirerende, innovatieve en leerzame activiteiten. Het wordt een informele bijeenkomst met de blik op de toekomst. Een tipje van de sluier: er komt een inspirerende gastspreker, je krijgt een beknopte update van de activiteiten tot nu toe, er is een bijzondere onthulling en natuurlijk wil je de gezellige borrel naderhand niet missen.

Meer informatie over de kick-off en mogelijkheid tot inschrijving vind je hier.

De Hilversum Media Campus (HMC) is een initiatief van de Gemeente Hilversum, Beeld en Geluid en iMMovator Het initiatief sluit nauw aan bij de agenda van het topsectorenbeleid. De Campus is een duurzame verbinding tussen overheid, mediabedrijven en kennisinstellingen. Beeld en Geluid zorgt samen met iMMovator voor de verbinding, inspiratie en een publiek podium. De Gemeente Hilversum en iMMovator trekken CLICKNL MEDIA&ICT dat onder de nationale topsector creatieve industrie valt. In dat kader onderzoeken iMMovator en TNO de mogelijkheid voor het vestigen van een onderzoeks- en medialab bij Beeld en Geluid.

Meer informatie over Hilversum Media Campus vind je hier.