25 januari 2017

Uitnodiging: Innovatie Ontketend – Smart Trade & Logistics – 25 januari 2017

Tickets €0,-

Datum & tijd

2017-01-25 08:00:00

De Kamer van Koophandel organiseert op woensdag 25 januari 2017 het event ‘Innovatie Ontketend, Smart Trade & Logistics’. Met dit event kan het MKB het oplossende vermogen inzetten voor innovatie-uitdagingen van het grootbedrijf. Op deze middag staat het event geheel in het teken van de Smart Trade in de sector Logistiek, met een focus op 'smart' uitdagingen en oplossingen.

Innovatie-uitdagingen van bedrijven staan centraal
Tijdens dit event worden innovatie-uitdagingen door bedrijven (uitdagers) gepitched. Partijen die een of meer uitdagingen inbrengen zijn:

  • CB Logistics
  • PostNL
  • F-35 Industrial Logistics Lead (voor JSF)
  • Flora Holland
  • Gemeente Amsterdam

Met een aantal andere bedrijven zijn we nog in gesprek voor extra uitdagingen. Na de pitches krijgt u op de Kennismakingsmarkt de gelegenheid om onder vier ogen uw idee/oplossing te delen met de uitdagers. De uitdagers bepalen aan de hand van de door u ingebrachte oplossing of ze met u in zee willen gaan. Om u een idee te geven waar de uitdagingen over kunnen gaan. Zie hier.

Innovatie ondersteuning
Op de informatiemarkt zijn diverse standjes aanwezig met interessante partners in het domein van innovatie. Stagiaires, internationale uitdagingen, hulp bij octrooien in samenwerkingsverbanden, informatie en advies.

Nieuwsgierig geworden?
Heeft u als ondernemer ook de focus op smart oplossingen en denkt u dat deze bijeenkomst voor u interessant is?
Bekijk hier alvast een impressiefilmpje van een vergelijkbaar event over Aerospace en Smart Industry, over samenwerking tussen grootbedrijf en MKB.

Aanmelden:
Zet de datum in je agenda en meld je aan: https://www.b2match.eu/logistics2016

De bijeenkomst is gratis.

Meer informatie?
Voor vragen kun je terecht bij Ton Geuzendam

M           +31 652 505 960
E             ton.geuzendam@kvk.nl