17 december 2015

Media Park Update: Hans Lodders

Datum & tijd

2015-12-17 11:00:00

SWITCH

Nieuw dit najaar: lunchbijeenkomsten voor professionals op het Mediapark in de SWITCH, het nieuwe paviljoen dat staat naast Bar Boon. In een korte en interactieve sessie staat iedere keer een andere pionier in de spotlight met aandacht voor nieuwe diensten die gelanceerd worden. Daarbij mag elke gast een starter meenemen die aandacht verdient. Om 12 uur samen een broodje eten, van 12.30 tot 13.00 een interview met de gast van de week. Het event wordt live gestreamd, en publiek in de Switch zowel als online kunnen vragen stellen.

De gast van deze week is Hans Lodders, Programma Manager Hilversum Media Campus, en daarnaast partner MindMatters, voorzitter GroenGelinkt, adviseur GKN, business developer. We praten over zijn plannen met de Hilversum Media Campus (HMC). HMC is een samenwerkingsverband van mediabedrijven, kennisinstellingen en overheid. Samen streven deze partijen er naar om de ontwikkeling van mensen - en daarmee bedrijven – in de mediasector te versterken, zodat de concurrentiepositie van deze dynamische sector stevig blijft in tijden van snelle technologische ontwikkelingen en internationale concurrentie. Deelnemers aan HMC zijn onder meer RTL Nederland, United, HKU, MBO College Hilversum, de gemeente Hilversum, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en crossmedianetwerk iMMovator. 

Hoe gaat HMC er in 2016 uit zien? Wat kunnen we verwachten qua activiteiten? En wat kan HMC betekenen voor professionals op het Media Park, docenten en studenten? Hans zal de plannen voor 2016 toelichten, de nieuwe website lanceren én een overzicht geven van relevante opleidingen en trainingen die door HMC partners worden aangeboden. 

De gast van de gast is deze week Liza Fahner, Opleidingsmanager Media bij het ROC van Amsterdam. In november heeft het ROC een leslocatie geopend in studio 6 op het Media Park. Wat gebeurt er in deze studio? Waar zijn de jonge honden van het MBO College Hilversum mee bezig? 

Wil je de opname bijwonen? Schrijf je dan in en kom naar de Switch op het Joop van den Ende plein. Je kunt lunchen vanaf 12.00 uur. De opname vindt plaats van 12.30-13.00. De bijeenkomst wordt live gestreamd dus je kunt ook tijdens uw lunchpauze meekijken. Heb je vragen voor Hans? Stel ze live in de Switch, of via twitter @immovator

De livestream is hier te bekijken.