7 september 2017

Technology Update: Future of Broadcast according to EBU

Tickets gratis

Datum & tijd

2017-09-07 07:30:00

Media Park, Hilversum

Met de IBC en een nieuw televisieseizoen op de planning is het de hoogste tijd voor een nieuwe Technology Update! Welke technologische ontwikkelingen zijn belangrijk voor broadcast en (online) mediabedrijven? Welke impact hebben ze? En hoe kun je je daar nu al op voorbereiden? NPO R&D Manager Egon Verharen presenteert donderdagochtend 7 september een overzicht van de strategische ontwikkelingen op technologisch broadcast gebied. Het zal gaan om onderwerpen die hoog op de agenda van de European Broadcasting Union (EBU) staan. 

Egon Verharen is naast manager R&D voor de NPO ook de voorzitter van het Technisch Comité van de EBU. In de Technology Update presenteert hij de strategische technische vraagstukken waar de Europese TV industrie mee worstelt en wat de EBU daaraan doet in haar technisch programma. Dat gaat van UltraHD inclusief standaardisatie van HDR, de workflows en architectuur in een IP (studio) productie wereld, tot de toekomstige audio systems, online diensten en ontwikkelingen, spectrumgebruik, hybride TV en Radio, metadata, en security. Wil je nu al meer weten en je voorbereiden, bekijk dan al eens de EBU website.

Deze presentatie gaat direct de diepte in en is daarom met name bedoeld voor personen die zelf betrokken zijn bij deze technologische innovaties en al kennis bezitten over genoemde onderwerpen. Egon gaat graag de discussie aan met de deelnemers over de gekozen aanpak/richting en de gestelde prioriteiten. Voor een productieve discussie hebben we een maximum gesteld op 40 deelnemers. En we vragen iedere deelnemer bij aanmelding aan te geven waarom je niet bij deze sessie mag ontbreken.

Mag je niet ontbreken bij deze sessie? Meld je dan nu aan!