29 november 2011

‘Kennis is Markt’: MKB-ers en Social Media Experts bijeen in Utrecht

Datum & tijd

2011-11-29 16:00:00

Marketing is nog nooit zo goedkoop geweest. Tenminste, als je social media als Twitter, Facebook en LinkedIn effectief weet in te zetten. Maar hoe doe je dat? En wie kan je daarbij helpen? Tijdens de eerste ‘Kennis is Markt’-bijeenkomst op 29 november ontmoeten MKB-ondernemers uit de regio Utrecht die aan de slag willen met social media, Utrechtse social media experts die effectieve campagnes bedenken. Er wordt kennis en ervaring uitgewisseld en er is gelegenheid tot netwerken.


Met bijdragen van:

  • Jan Henk Bouman, eigenaar van Admium, een specialist in webdesign en online marketing met 2.333 Twittervolgers
  • Norbert ter Mors, directeur van Rent Review en onlangs succesvol gestart met de inzet van social media. De eerste resultaten deelt hij tijdens deze middag.
  • Vincent Jobse, creatief ondernemer en oprichter van Vindcreatieven.nl, landelijk platform van creatieve profs met zo’n 3.700+ Twittervolgers.
 
Meer informatie en aanmelding
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 29 november van 16:00 tot 19:00 uur bij Youmeet Utrecht. Kennis is Markt is een initiatief van Creative Cities Amsterdam Area (CCAA) en Vindcreatieven.nl. Deelname aan de bijeenkomst kost € 22,50. Dit is inclusief netwerkborrel. Aan de bijeenkomst kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen. Belangstellende mkb-ondernemers en social media experts  kunnen zich aanmelden via de site van TFI (agenda, thema MKB).