8 mei 2012

Emerce en CM organiseren Mobile Convention Amsterdam

Datum & tijd

2012-05-08 11:00:00

Op 8 mei organiseren Emerce en CM Mobile Convention Amsterdam in de Beurs van Berlage Amsterdam. Mobile Convention Amsterdam navigeert u in één dag door de mobiele mogelijkheden met 50+ sessies, internationale topsprekers, experts en top cases. Leden van iMMovator kunnen met korting naar dit evenement.  
 
Onze wereld is mobiel. 77% van de wereldbevolking maakt gebruik van mobiel als belangrijkste communicatiemiddel. De afgelopen drie jaar zijn er meer dan 300.000 mobiele apps ontwikkeld en M-payments hebben nu een waarde van US $ 240 miljard. De voorspellingen voor de komende jaren zijn 'booming'. Wat is uw next step in mobiel?

Mobile Convention Amsterdam is een spot on update over de mobile topics van dit moment: social media, mobile couponing , location based services, mobile payment, m-commerce , augmented reality en mobile advertising. In diverse tracks wordt ingegaan op de trends en ontwikkelingen van dit moment.

Brand Marketing toont topspelers uit mobile marketing de kansen en lessons learned.  Met vragen als wat is een succesvolle app en hoe  verwerk ik mobile in mijn bestaande marketing mix.  Met cases van de juryvoorzitter van Mobile Lions Cannes (Saatchi &Saatchi), mobile goeroe Tomi Ahonen en toonaangevende bureaus zoals Frog Design.
 
Media & publishing gaat in op hoe je mobile in kunt zetten voor media en uitgeven. Welke kansen biedt de iPad? Welke rol speelt mobile ten opzichte van print en online? En hoe kun je bv. augmented reality toepassen? Met o.a. cases van BBC (o.a. Olympische Spelen) en Sanoma Media.
 
Business laat de kansen en uitdagingen zien van het gebruik van mobile in business. Hoor alles over de toepassing van mobile in e-commerce, sales en business processen. Inspirerende verhalen van o.a. Asymco.com en Distimo.

In Implementation komt de meer praktische kant aan bod. Hoe kun je je bedrijf aanpassen aan Mobile? Wat is er nodig? Hoe maak je een app en hoe lang duurt dat? Wat zijn de kosten? Mobile Convention Amsterdam biedt een instant update met insights, overviews en best en worst cases van o.a. Moop.Me en Beyond Reality.

iMMovator korting
Leden van iMMovator profiteren van 50 euro korting op Mobile Convention Amsterdam! Registreer met de code MCA106MP om gebruik te maken van deze korting. Ga voor meer informatie naar de website van Mobile Convention Amsterdam.