8 september 2011

NPOX11 Festival

Datum & tijd

2011-09-08 11:00:00

Voor de start van het nieuwe seizoen praat NPOX je bij over relevante ontwikkelingen in het medialandschap tijdens het NPOX Festival. Op 8 september 2011 vindt alweer de 5e editie van het festival plaats in Hilversum: NPOX11. In de Vorstin komen mediamakers bij elkaar voor onder andere presentaties van Ben Hammersly en John Weich.

NPOX11 is het jaarlijkse festival voor mediamakers van de Publieke Omroep. Laat je inspireren door relevante presentaties over ontwikkelingen in het medialandschap door gearriveerde sprekers en totaal onverwachte deskundologen. En minstens zo belangrijk: ontmoet andere mediamakers.

Programma

Naast keynote speeches van internet technoloog Ben Hammersly en storyteller John Weich bevat het programma sessies over gamification, radio, data visualisatie, nieuwe technologie, mediagebruik van jongeren en nieuwe vormen van distributie en productie. Het hele programma is hier te bekijken.

Aanmelden

Inmiddels hebben al 500 mensen zich geregistreerd voor NPOX. Voor degene die nog geen ticket hebben bemachtigd is er een wachtlijst. Zodra er nieuwe tickets beschikbaar zijn of plekken vrij komen krijg je automatisch bericht.