informatieavond
6 augustus 2019

Informatieavond Talent Development Program augustus

Datum & tijd

18:30 tot 20:00

Kom naar de informatieavond van het Talent Development Program!

Je hebt je diploma (MBO of hoger) op zak en wil dolgraag in de mediasector werken of daarin je next step zetten? Dan ben je niet de enige! Hoe zet je jezelf extra in de spotlight van gave mediabedrijven? Hoe zorg je ervoor dat je actuele praktijkkennis in huis hebt en weet wat er speelt in de industrie? En hoe bouw je een professioneel netwerk op in de media?

Doe mee aan ons Talent Development Program. Zo word jij dé allround mediaprofessional waar mediabedrijven op zitten te wachten!

Wat is het Talent Development Program?

Het Talent Development Program is dé kickstart van jouw carrière in de mediasector. Het is een zes maanden durend intensief programma, waarbij talenten extra kennis en vaardigheden opdoen, waardoor ze sneller kunnen doorgroeien in hun media-loopbaan.
Je ontwikkelt professionele vaardigheden, werkt aan uitdagende opdrachten van mediabedrijven en bouwt aan je netwerk. Ook is er uiteraard aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Als jij wilt investeren in jezelf, doen wij daar nog een schepje bovenop.

Meer informatie

Meer weten over het Talent Development Program? Op deze pagina vind je al veel informatie, maar op 6 augustus is er een informatieavond op het Media Park in Hilversum waar je alles te weten komt over het programma. We vertellen je meer over de verschillende manieren om mee te doen (open inschrijving of via een vacature), de aanmeldprocedure, het opleidingsprogramma en ervaringen van deelnemers tot nu toe. De informatieavond vindt plaats in de Switch (op elkaar gestapelde containers met verlichting on/off). De avond start om 18.30 uur en we sluiten rond 20.00 uur af. Geïnteresseerd om langs te komen en meer te weten te komen over het Talent Development Program? Schrijf je dan hier in voor de informatieavond!

 

Dit aanbod wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds