25 april 2012

InCT organiseert InCTformatie 2012, het congres voor uitgevers over ‘trends in publishing’

Datum & tijd

2012-04-25 10:30:00
25 april organiseert het vakblad InCT haar jaarlijkse voorjaarscongres InCTformatie. In het Spant in Bussum zullen meer dan 20 sprekers hun licht laten schijnen over actuele en inspirerende onderwerpen binnen de uitgeefbranche. Zes sprekers zullen op het grote podium spreken in het plenaire gedeelte, daarnaast zijn er tussendoor 5 rondes met parallelsessies waaruit de bezoeker zelf zijn programma kan samenstellen.

Op het grote podium zal worden afgetrapt door Joost Nijsen, uitgever bij Uitgeverij Podium, die op basis van zijn ter verschijnen ‘uitgeef ABC’ de bezoekers deelgenoot zal maken van zijn visie op het uitgeefvak. Daarna zal Arno Otto van RTL vertellen wat de uitgeefambities van RTL zijn en zal Joris van Lierop (nu nog FD maar binnenkort ook werkzaam bij RTL) een vervolg geven op zijn lezing van vorig jaar: hoe staat het met het FD en de paywall een jaar na de introductie. Na de lunch zal dagvoorzitter Ronnie Overgoor op zijn bekende wijze een live interview houden, dit maal met Jildou van der Bijl, hoofdredactrice van de LINDA. De afsluiter is internetondernemer Kees Zegers (o.a. de bedenker van nu.nl), hij zal zijn lessen over ondernemen, innovatie en het internet aan de toehoorders uit de doeken doen.

In de parallelsessies is er een ruim keuze uit sprekers en onderwerpen. Om er een paar uit te lichten: René Bego, onlangs verkozen tot uitgever van het jaar, zal laten zien hoe hij inspeelt op de nieuwste ontwikkelingen, Sidney Vollmer, auteur van Alles ruikt naar Chocola, vertelt hoe hij een app bij zijn boek heeft bedacht, Daan van der Valk van Boekhandel De Vries uit Haarlem deelt zijn ervaringen bij de grootste boekhandel in New York, Richard Slakhorst van Tabletpublishing.nl laat zien hoe je creatief kunt uitgeven op de tablet en Hans Offringa, de godfather van POD, zal inzoomen op Amazon als uitgever.

iMMovator korting

Speciaal voor leden van iMMovator is er de mogelijkheid om met korting naar dit congres te gaan. U krijgt maar liefst € 150,00 korting: u betaalt geen € 395,00 maar € 245,00. Als u bij het aanmelden op het formulier bij het veld code ‘iMMovator’ vermeldt, dan wordt de korting automatisch doorberekend.

Meer informatie en inschrijving via de website van InCT