13 november 2014

FIWARE Bootcamp

Tickets €50,-

Datum & tijd

2014-11-13 08:00:00

Utrecht

Bouw Smart City toepassingen gebaseerd op FIWARE, het nieuwe Europese Future Internet ecosysteem. FIWARE is een innovatieve, open-cloud gebaseerde infrastructuur voor kosteneffectieve ontwikkeling en uitrol van Future Internet applicaties en diensten. Door gebruik te maken van deze revolutionaire open-source gereedschappen, api’s en dataconnecties maakt het snellere, goedkopere en slimmere applicatieontwikkeling mogelijk.

Deel uitmaken van de voorhoede van het Future Internet?
Economic Board Utrecht biedt, in samenwerking met de EU en verschillende regionale partners je de mogelijkheid om in korte tijd de noodzakelijke kennis en contacten op te bouwen.

FIWARE accelerator programma

De FIWARE Bootcamp en Startup-weekend zijn onderdeel van het EU FIWARE accelerator programma. Het FIWARE accelerator programma van de EU selecteert, begeleidt en sponsort de meest getalenteerde teams uit de bootcamp en startup sessies. Binnen het EU FIWARE accelerator programma is voor de realisatie van geselecteerde, op FIWARE technologie gebaseerde, projecten tot 150.00 euro financiering beschikbaar.

FIWARE BOOTCAMP

donderdag 13, vrijdag 14 november 2014

Tijdens de tweedaagse FIWARE Bootcamp leren internationale technologie experts je de ins- en outs van de revolutionaire FIWARE technologie en verwerf je essentiële kennis en kunde om snel, efficiënt nieuwe applicaties te ontwikkelen.

  • Wat: Verwerf de technische expertise om actief deel te nemen aan het revolutionaire Europese Future Internet Ecosysteem
  • Wie: Ontwikkelaars geïnteresseerd in leren van FIWARE en de ontwikkeling van Smart City applicaties
  • Waar: Rudolf Magnus complex, Vondellaan 94, 3521 GH Utrecht
  • Wanneer: 13, 14 November 2014

Meer informatie en aanmelding

Daarnaast wordt er van 14 t/m 16 november een speciale editie georganiseerd van StartupWeekend, ook geheel in het teken van FIWARE. Lees er hier meer over.