7 oktober 2014

Effie Awards Nederland

Tickets €150,-

Datum & tijd

2014-10-07 10:30:00

Rabozaal stadsschouwburg amsterdam

De Effie Award is de meest prestigieuze prijs voor bewezen effectieve communicatie en wordt dit jaar voor de 30ste keer in Nederland uitgereikt.

In het kader van de 30ste uitreiking van de prestigieuze Effie Award wordt er  op 7 oktober  een jubileumgala gehouden tijdens het 24Festival in de Stadsschouwburg, met een bijzonder 3 gangendiner, voor 360 gasten en de feestelijke uitreiking van de Effie Awards.

De unieke en prachtige Rabozaal van de Stadsschouwburg wordt omgebouwd tot één van Amsterdams grootste restaurants, geheel in stijl van het 24Festival thema ‘Will it Blend’. Aansluitend zullen, onder leiding van Harm Edens, de Effie Awards worden uitgereikt.

Keynote speaker

De werkvormen tussen bureau en klant worden steeds meer fluïde; klanten willen vaker een open werkrelatie aangaan met bureaus. Recent oriënteerden grote adverteerders als Rabobank en Vodafone zich op nieuwe relatievormen met bureaus. Campina en KLM gingen hen voor. Patrick Collister, Head of Design Google Northern & Central Europe, spreekt tijdens 24Festival over wat deze nieuwe manier van werken betekent voor adverteerders en voor bureaus. ‘Creative collaboration isn’t optional anymore.’

Bezoek www.24festival.com voor meer informatie over het event, en aanmelden kan via de site.

Wil je weten wie er genomineerd zijn, alle 39 Inzendingen zullen de komende 2 weken bekend gemaakt worden op de Facebook.

Tijden
17:30 uur registratie en ontvangst
18:00 uur aanvang diner
20:00 uur aanvang show en uitreiking Effie Awards
21:00 uur afterparty in de Stadsschouwburg