16 september 2010

Emerce eDay: het grootste e-business event van 2010

Datum & tijd

2010-09-16 10:45:00

De afgelopen vijf jaar heeft eDay zich bewezen als het toonaangevende e-business event van de Benelux. U kunt kiezen uit inspirerende internationale keynotes, toonaangevende sprekers, interactieve sessies en workshops met experts over de thema’s van dit moment. Bekijk het programma, registreer met TCDJ7665 en profiteer van een speciale iMMovator korting van 50,-.

Programma

In de plenaire zaal tonen zes internationale topsprekers hun visie over de laatste ontwikkelingen in business, technologie en marketing, en de implicaties daarvan voor bedrijven. Toonaangevende sprekers zoals Derek Sivers, Fabrice Grinda, Paul Kedrosky en Douglas Rushkoff zullen hier inspirerende lezingen verzorgen.

Service Design
Het thema van Eday2010 is Service Design. De dienstensector maakt 75 procent uit van onze economie en wordt steeds concurrerender. Onderscheid creëren wordt dus steeds belangrijker. Service Design kan daarbij helpen en de aandacht hiervoor neemt toe. Grote bedrijven als Apple, Deutsche Telekom en Volkswagen verankeren het in hun organisatie. En partijen als Philips zien in dat ze meer moeten gaan doen dan producten verkopen. Aangezien internet een grote rol heeft in vrijwel alle vormen van dienstverlening is Service Design een van de volgende stappen in de evolutie van online marketing.

In het programma wordt er tijdens interactieve sessies ingegaan op de buzzwoorden van nu. De ideale mogelijkheid om informeel van gedachten te wisselen met experts over de kansen en bedreigingen van hot topics zoals:

Internet of Things
Internet of Things is al enige tijd een buzz-woord, maar wat houdt het eigenlijk in? Het is de beschrijving van de het fenomeen waarbij dankzij sensoren en zenders objecten aan elkaar en aan het internet zijn verbonden. De virtuele wereld wordt gekoppeld aan de fysieke wereld. IBM introduceerde termen als Smarter Cities en Smarter Cars.

Location based marketing
De iPhone-applicatie MyTown heeft wereldwijd ruim 2 miljoen actieve gebruikers en is daarmee groter dan Foursquare en Gowalla. Bij de mobiele location based game MyTown kun je inchecken bij diverse bedrijven. Je verdient daarmee punten en virtueel geld, waarmee je bedrijven in de omgeving kunt ‘kopen’. Die bedrijven kun je weer verhuren, zodat het extra inkomsten oplevert. Dit soort apps bieden mogelijkheden voor merken.

Uitgeven voor iPad. Hoe doe je dat en waarom, wat zijn goede/slechte voorbeelden?
De iPad wordt alom gezien als ultieme redding voor uitgeverijen online geen omzet weten te genereren. Apple heeft met iTunes en de App store immers al eerder bewezen nieuwe businessmodellen te introduceren. Ga je uitgeven voor iPad en welke keuzes maak je dan?

Tijdens de workshops komen de beste cases, best practices en advies aan bod door experts van internetbureaus, webcasting- , CMS-partijen en online uitgevers.

Meer informatie en inschrijven op www.emerceeday.nl