27 oktober 2011

Behaal een Grand Slam, geef een extra impuls aan uw organisatie!

Datum & tijd

2011-10-27 17:00:00

“Geleid door de drukte van de dag wordt er te weinig tijd vrijgemaakt om de organisatie eens echt onder de loep te nemen en strategisch te kijken naar professionalisering, groei en innovatie”. Komt dit u bekend voor?  Schrijf u dan in voor de Grand Slam, georganiseerd door de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, iMMovator en Syntens.


De Grand Slam is een programma bestaande uit vier middagen, voor de media- en design industrie, waarin de professionalisering op het commerciële en financiële vlak centraal staat. Iedere bijeenkomst bestaat uit;

  • Power Talks (korte theoretische impuls) van experts die bekend zijn met de dagelijkse praktijk uit de design- en media branche,
  • Zelf-aan-de-slag sessies
  • Delen & leren.

In een vertrouwelijke setting deel en leert u van elkaars knelpunten en ervaringen, reflecteert u op uw eigen praktijk en geeft u concreet impuls aan groei.

In de vier bijeenkomsten komt  aan bod:
1. Strategie- en groeidoelstellingen aan de hand van het Canvas model: waar staat u nu, wat wilt u bereiken en hoe komt u daar?
2. Het maken van een financiële scan van en financiële plannen voor  uw organisatie.
3. Verdieping van commerciële vaardigheden gericht op het omgaan met offertes, tarieven, onderhandelingsruimte en bijbehorende skills zoals acquisitie en relatiemanagement.
4. Het thema van de vierde bijeenkomst wordt gebaseerd op wensen/ ervaringen uit de groep.   

Resultaat
Na elke  bijeenkomst gaat u naar huis met praktische kennis en vaardigheden om de bedrijfsvoering te analyseren en te versterken op financieel en commercieel vlak. Daarnaast leert u van de tussentijdse resultaten van uzelf en collega ondernemers en ontwikkelt u een waardevol netwerk van ondernemers. Als extra aanbod geldt dat ondernemers in overleg tussen de bijeenkomsten door en na afloop van de Grand Slam individueel gecoacht/ begeleid kunnen worden door Syntens of een van de gast-experts. 

Voor wie?
Ambitieuze bedrijven in de design- en media industrie, met een bedrijfsomvang van 2 tot 10  personen (inclusief vaste freelancers), die reeds een aantal jaar professioneel actief zijn en verder willen groeien, innoveren en professionaliseren. De groepsgrootte is tussen de 12 en 20 deelnemers.

Data, locatie en kosten
27 oktober, 10 november, 24 november en 8 december 2011 van 16 – 20 uur in Hilversum. De kosten voor deelname zijn €375 (ex. BTW), inclusief lichte maaltijd tijdens de bijeenkomsten.

Tijdsinvestering
De deelnemers krijgen voorafgaand aan de bijeenkomsten een (kleine) opdracht ter voorbereiding. Deze opdrachten dienen ertoe dat tijdens de bijeenkomsten de diepte in gegaan kan worden en op individueel niveau optimaal resultaat wordt behaald.

Informatie en aanmelden
Zin in deze uitdaging? Neem voor meer informatie of aanmelding (voor 13 oktober) contact op met Marijn Brummelhuis via marijn.brummelhuis@syntens.nl