6 oktober 2020

Cross Media Café – Video voor nieuwe platforms

Tickets Gratis

Datum & tijd

Dinsdag 6 oktober, 13.00 - 14.45 uur

Dit is een online evenement

We zijn live! https://www.dutchmediaweek.nl/live/blue-stage/

Programma

Samen met Beeld en Geluid organiseren wij tijdens Dutch Media Week een gloednieuw Cross Media Café! Monique van Dusseldorp gaat in gesprek met mediabedrijven over de formats die zij bedenken voor platformen als TikTok, Twitch, Instagram, Netflix en Youtube. Wat werkt wel en wat juist niet en hoe maak je gebruik van de kracht van elk medium? De gasten die aanschuiven zijn:

  • Jordi van de Bovenkamp – Creative Director bij MediaMonks
  • Aart-Jan van Triest – CEO bij Fitchannel
  • Willem Brom – Creative Director bij Endemol Shine Group
  • Laura Veenema – Creative Director bij NewBe
  • Gerard de Kloet – Chef NOS online / plv. chef NOS 24 uur

Praktische informatie

Het Cross Media Café zal plaatsvinden op dinsdag 6 oktober van 13.00 – 14.45 uur en is te volgen via een gratis livestream. Wil je erbij zijn? Registreer je dan snel! Een dag voor het event ontvang je de link naar de livestream per mail.

Heb jij een vraag voor een van de sprekers? Er is een chatfunctie tijdens de livestream, dus je kan ter plekke je vraag stellen! Of stuur hem nu vast in via communicatie@mediaperspectives.nl

Schrijf je snel in, we zien je graag op 6 oktober!

In samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, organiseert Media Perspectives gedurende het jaar diverse Cross Media Cafés. Dit zijn bijeenkomsten voor mediaprofessionals waar de nieuwste ontwikkelingen worden gepresenteerd op het gebied van media, technologie en innovatie.

Met deze Cross Media Cafés dragen we bij aan kennisontwikkeling en kennisdeling om de media-industrie zo een stap verder te brengen.