6 oktober 2020

Cross Media Café – Video voor nieuwe platforms

Tickets €20,-

Datum & tijd

Dinsdag 6 oktober, 13.30 - 15.00 uur

Programma

Samen met Beeld en Geluid organiseren wij tijdens Dutch Media Week een gloednieuw Cross Media Café! Monique van Dusseldorp gaat in gesprek met mediabedrijven over de formats die zij bedenken voor platformen als TikTok, Twitch, Instagram, Netflix en Youtube. Wat werkt wel en wat juist niet en hoe maak je gebruik van de kracht van elk medium? De gasten die aanschuiven zijn:

  • Vivian Opsteegh – General Manager Films & Content bij MediaMonks, Founder van Girls in Film
  • Aart-Jan van Triest – CEO bij Fitchannel
  • Willem Brom – Creative Director bij Endemol Shine Group
  • Laura Veenema – Creative Director bij NewBe

Praktische informatie

Het Cross Media Café vindt plaats bij Beeld en Geluid in Hilversum van 13.30 – 15.00 uur. Vanwege COVID-19 is het tegen betaling bij te wonen door een select gezelschap. Er zal geen borrel en netwerkmoment zijn na afloop. Ook is het CMC te volgen via een gratis live stream. Schrijf je in om de link in je mailbox te ontvangen.

We hopen je te zien op 6 oktober!

 

In samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, organiseert Media Perspectives gedurende het jaar diverse Cross Media Cafés. Dit zijn bijeenkomsten voor mediaprofessionals waar de nieuwste ontwikkelingen worden gepresenteerd op het gebied van media, technologie en innovatie.

Met deze Cross Media Cafés dragen we bij aan kennisontwikkeling en kennisdeling om de media-industrie zo een stap verder te brengen.