15 november 2011

Zevende Nederlands MediaNetwerk Event

Datum & tijd

2011-11-15 18:00:00

Op 15 november organiseert het Nederlands MediaNetwerk haar zevende netwerkevent. In de Desmet studio's komen de leden van het Nederlands Media Netwerk bij elkaar om te luisteren naar presentaties van onder meer Erik de Zwart, Lot Keijzer en Derk Sauer over uiteenlopende onderwerpen.

 

Programma:

  • Erik de Zwart laat zijn licht schijnen over de toekomst van het radiolandschap.
  • Jan van Betten - voormalig CEO van Elsevier in Duitsland en oprichter van Nudge zal spreken over duurzaamheid en innovatie.
  • Lot Keijzer - director marketing solutions bij LinkedIn - zal een update geven over de belangrijkste ontwikkelingen binnen social media. Ze zal extra aandacht hebben voor business modellen en de mogelijkheden die social media bieden aan marketeers.
  • Rob Does - algemeen directeur van MediaTest - zal de resultaten presenteren van het onderzoek Wie zijn de invloedrijkste mensen in de Nederlandse media?
  • Derk Sauer zal spreken over media en dagbladen in het algemeen en over NRC Media in het bijzonder.
Het zevende Nederlands MediaNetwerk event is gratis toegankelijk voor leden van het Nederlands Media Netwerk. Meer informatie en aanmelden via de website van het Nederlands Media Netwerk.