15 november 2010

Uitreiking iZovator Award 2010

Datum & tijd

2010-11-15 14:30:00

Op maandag 15 november vindt in Amaris Zuiderheide te Hilversum van 14.30 - 17.15 uur de uitreiking plaats van de iZovator Award 2010. Uit alle inzendingen zullen 3 finalisten strijden voor een deskundige jury om het beste idee voor de zorg. Naast de eer ontvangt de winnaar een financiële bijdrage om het winnende idee ten uitvoer te brengen. Meld u hier aan om u in te schrijven voor dit unieke evenement!


Trendwatcher Adjiedj Bakas
iZovator is zeer verheugd dat tijdens de uitreiking trendwatcher Adjiedj Bakas komt spreken. Bakas is provocerend en altijd positief, ook in deze tijden van economische teruggang. Zijn motto is dan ook: ‘Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt'. Hij geeft bij de uitreiking van de iZovator Award een voorproefje op zijn nieuwe boek ‘De Toekomst van Gezondheid', dat eind 2010 uitkomt.

Het programma ziet er als volgt uit:

Dagvoorzitter: George Freriks

14.30 uur Ontvangst met koffie en thee
15.00 uur Welkom door Wethouder Rensen
15.10 uur Presentatie door Trendwatcher Adjiedj Bakas
15.50 uur Korte pauze
16.00 uur Start iZovator Award

finalist 1: Marktintroductie Small Bite, Small Bite
Small Bite is gericht op de behandeling van patiënten met overgewicht door middel van een intra-oraal device dat er voor zorgt dat verzadiging ontstaat voordat teveel calorieën zijn geconsumeerd.

finalist 2: Join-the-Game, Creative Seeds
Join-the-Game is een concept dat het herstel van kinderen in ziekenhuizen door middel van beweging en sociaal contact bespoedigd. Het doel van Join-the-Game is om kinderen die langdurig opgenomen zijn in het ziekenhuis, te stimuleren om meer te bewegen en samen te spelen.

finalist 3: Mobiele verhalentafel, WAAG society
Het doel van de Mobiele Verhalentafel is om een activerende en ondersteunende rol te bieden aan de groeiende groep van ouderen die zelfstandig wonen.

16.45 uur Winnaar iZovator Award 2009: Silverfit
17.00 uur Bekendmaking winnaar
17.15 uur Borrel

Sponsoren
De iZovator Award wordt mede mogelijk gemaakt door Agis Zorgverzekeringen, Health Innovation Fund en Rabobank Hilversum-Vecht en Plassen.
 

Bijwonen Cross Care Café
Wilt u ook bij de iZovator Award op maandag 15 november aanwezig zijn? Meldt u zich dan hier aan.