25 juni 2018

Dutch Sports Tech Bootcamp

Datum & tijd

Maandag 25 juni 2018 - Donderdag 28 juni 2018

Van 25-27 juni vindt in New York (Time Square) de Hashtag Sports Conferenceplaats. Speciaal voor een selecte groep Nederlandse startups organiseren we de Dutch Sports Tech Bootcamp samen met Hashtag Sports. Ben jij een Nederlandse technologie-startup? En herdefinieer jij sportmedia, sportcontent, fancultuur of fan-ervaring? Dan mag je dit niet missen.

Een kleine groep Nederlandse bedrijven krijgt een uitgebreid support programma. Het programma bestaat uit:

  • Exclusieve toegang tot 3-daagse top conferentie Hashtag Sports en daarmee toegang en zichtbaarheid voor de Amerikaanse sporttech-markt
  • Deelname aan de speciaal georganiseerde Dutch Sport Tech Startup Experience Program
  • Deelname aan presentaties, panels en demo-vloer

De Dutch Sports Tech Bootcamp is een initiatief van Halve Maen, georganiseerd door het Consulaat-Generaal in New York en B. Building Business in samenwerking met Media Perspectives,  HUP – Humans Unlocking PotentialAmsterdam ArenATNO en Hashtag.

Doel van de Dutch Sports Tech Bootcamp

  • Het versnellen van kennisverwerving en verkrijgen van de benodigde tools om soft-landing van uw Nederlandse sporttech product op de Noord-Amerikaanse markt te starten en/of verder te ontwikkelen
  • Kennismaken met vooruitstrevende beslissers in de VS.
  • Het vergroten van de algemene naamsbekendheid in de VS
  • Het introduceren van nieuwe producten of bedrijven in de VS.

Aanvraagprocedure en aanvullende informatie

Als u geselecteerd bent en uw deelname bevestigd heeft, betaalt u $750 per deelnemer. Dit is inclusief toegang tot Hashtag Sports en deelname aan het Dutch Sports Tech Startup Experience Programma. De kosten voor vlucht, hotel en maaltijden zijn voor rekening van de deelnemer.

Voor dit programma zullen maximaal 7 bedrijven worden uitgenodigd om deel te nemen. De organisatie van Hashtag Sports zal samen met de partner belanghebbenden de selectie maken.

Meedoen? Hier kan je het aanvraagformulier vinden, vul deze voor 22 april in. Voor meer informatie over de Dutch Sports Tech Bootcamp kunt u contact opnemen met Yeni Joseph: yeni@halvemaen.co

 

EFRO

De Dutch Sports Tech Bootcamp is een initiatief van Halve Maen, georganiseerd door het Consulaat-Generaal in New York en B. Building Business in samenwerking met Media Perspectives,  HUP – Humans Unlocking PotentialAmsterdam ArenATNO en Hashtag Sports. Dit project kreeg een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) in het kader van het innovatieprogramma SAX.