10 november 2011

Mediafacts Nationale Uitgeefdag

Datum & tijd

2011-11-10 10:00:00

Mediafacts organiseert de achtste editie van de Mediafacts Nationale Uitgeefdag. Op 10 november vindt dit evenement plaats in het World Forum in Den Haag. De Nationale Uitgeefdag geeft een blik op de toekomst van media en het uitgeversvak met als thema empowering publishing.

Terry McDonell (Sports Illustrated), Dick Holstein (Voetbal International) en Henk Scheenstra (Sanoma Media) bevinden zich onder de key notes die tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag hun opwachting maken. De (deels) gratis te bezoeken Nationale Uitgeefdag wordt bezocht door zo’n 1.000 bezoekers, die kunnen kiezen uit 30 lezingen en interviews tijdens 4 gelijktijdige programma’s.

Digitalisering van het mediagebruik, de opkomst van mobiel; doelgroepen die volop sociale media gebruiken en een waardeketen waarin technologische partijen de macht naar zich toetrekken: er is nogal wat aan de hand in uitgeefland. Uitgevers moeten het uitgeven als het ware opnieuw uitvinden. Creativiteit en ondernemerschap zijn hierbij onmisbaar.
Tal van interessante toeleveranciers aan de uitgeefsector zullen lezingen geven over onderwerpen als mobiel uitgeven, marketing, social media, augmented reality, online- en fysieke distributie en workflow automatisering.

Net als vorig jaar is er ook weer een VIP programma waar top sprekers uit de branche hun ervaringen en inspiratie delen. Voor het VIP programma geldt vol=vol.

U kunt zich via de website voor zowel het gratis als het VIP programma aanmelden.