6 oktober 2017

Award Masterclasses: Games Business en VR

Tickets 15 Euro excl. BTW

Datum & tijd

2017-10-06 11:00:00

De Award Masterclasses worden georganiseerd door ImproVive samen met de Dutch Games Association, Dutch Game Garden en First Look. De Masterclasses laten een aantal experts aan het woord op het gebeid van Entertainment Games, Serious Games en Virtual Reality.

Het inhoudelijk programma is van 13:00 tot 17:15 met daaraan voorafgaand om 12:00 een netwerklunch van de Dutch Games Association. Aansluitend is ook een borrel van 17:15 tot 18:45 die aansluit op de Dutch Game Awards DInner. Kijk op de website van de Dutch Game Awards voor het volledig programma.

De Masterclasses vinden plaats in het Beatrixgebouw op de eerste verdieping zaal 117. Dit is hetzelfde gebouw als de Dutch Game Garden, maar wel op de eerste verdieping.

De Masterclasses worden mogelijk gemaakt door bijdrage van de organiserende partners en sponsoring van SIM-CI en TKI CLICKNL. DGA leden hebben gratis toegang tot lunch en congres en kunnen daarvoor een promocode opvragen bij Sabina Dirks van de DGA. Patrons kunnen via een promocode gratis deelnemen aan de masterclasses maar betalen een kleine bijdrage als ze deel willen nemen aan de lunch. Patrons kunnen hun promocode opvragen via Roger ter Heide van ImproVive.

Wij vragen aan deelnemers die geen DGA lid zijn of Patron entreegeld als bijdrage aan de cateringkosten van 15 Euro ex. BTW. Alle drankjes zijn dus inbegrepen. 
WIl je ook aan de netwerklunch deelnemen dan kun je dat aangeven en betaal je hiervoor een extra bijdrage van 16 Euro ex. BTW.

De borrel vindt plaats in Hal 10 van de Jaarbeurs en wordt mede gesponsord door Gamepoint.

Wil je erbij zijn als de winnaars van de Dutch Game Awards 2017 worden bekendgemaakt, dan kun je tickets bestellen via de website: Tickets Awards Dinner.