5 november 2013

TNO presenteert – Social Media Symposium

Datum & tijd

2013-11-05 13:00:00

Dinsdag 5 november organiseert TNO het Social Media Symposium , tijdens dit symposium ‘Voorspellen en beïnvloeden van gedrag met sociale media’ komt u meer te weten over hoe u het gedrag van mensen door middel van social media kunt vorspellen en zelfs beïnvloeden.


Tijdens dit symposium wordt u ingelicht over de nieuwste inzichten en onderzoeksresultaten op het gebied van sociale media en menselijk gedrag. De vraag die centraal staat is: “Hoe kan gedrag voorspeld en beïnvloed worden met sociale media?”

Programma
De dag heeft een afwisselend programma, waarbij experts u inleiden in onderzoek op het gebied van sociale media en toepassingen daarvan. Zij zullen daarnaast aangeven waarom deze informatie voor u van belang kan zijn. In interactieve sessies gaat u met experts in gesprek over de mogelijkheden en beperkingen op dit terrein. Afsluitend vindt een borrel plaats met gelegenheid tot netwerken. Meer details over het programma volgen.

Datum en Plaats
Het symposium vindt plaats op 5 november 2013 van 13.00 uur tot 17.00 uur op de TNO-locatie aan de Kampweg 5 te Soesterberg. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt u zich bij interesse spoedig aan . De deadline voor aanmelding is dinsdag 29 oktober. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.