20 maart 2012

TNO organiseert tweede International Broadband Home seminar

Datum & tijd

2012-03-20 09:00:00
Op 20 en 21 maart organiseert TNO voor de tweede keer een diepgaand technische seminar over uitdagingen en laatste ontwikkelingen op het gebied van ‘breedband in huis’. Tijdens het seminar in Delft wordt u bijgepraat door internationale technische experts. Leden van iMMovator kunnen voor een tweede persoon van hetzelfde bedrijf gratis toegang krijgen.

Het seminar is bedoeld voor professionals van Europese telecommunicatie-, kabel-, mobiele en glasvezel-operators die zich richten op ‘breedband in huis’, zoals managers van breedbanddiensten, productmanagers van breedbandapparaten in huis, strategen en architecten van toegangs-/huisnetwerken.

Het eerste seminar in februari 2010 was zeer succesvol. Intussen zijn de ontwikkelingen zo ver gevorderd dat het organiseren van een vervolg hierop vanzelfsprekend is. Dit tweedaagse seminar is dé gelegenheid om experts op het gebied van ‘breedband in huis’ te ontmoeten en om bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen door vooraanstaande internationale technische experts.
                      
Laat u inspireren door internationale experts zoals Duncan Bees (HGI), Christophe Diot (Technicolor), David Thorne (British Telecom), Renata Teixeira (UPMC), Erik Huizer (TNO), Dave Marples (Technolution), Mark Loman (Surfright) and Frank den Hartog (TNO).

Voor meer informatie en registratie gaat u naar de website van TNO. Als lid van iMMovator kunt u een tweede persoon van hetzelfde bedrijf gratis meenemen. Geef de naam van de tweede persoon aan onder ‘opmerkingen’ op het registratieformulier.