17 mei 2017

MFW Café

Tickets €0,-

Datum & tijd

2017-05-17 08:30:00

Hilversum Media Park

In het kader van Media Future Week is er op woensdag 17 mei van 10.30 tot 12.00 een MFW Café op het Mediapark in Hilversum. Op deze plek komen experts, non-experts en media studenten samen om in een ontspannen omgeving met elkaar van gedachten te wisselen. De studenten die meedoen aan Media Future Week zullen vragen en ideen voorleggen en vragen om je feedback.

Wij zoeken 40 mensen met een open blik, die vooruitdenken en graag de dialoog aan gaan. Je hoeft geen expert te zijn op het gebied van post-truth. De studenten zullen je input gebruiken om hun concept naar een hoger level te trekken. Dus wil je jouw kennis en ervaring op een effectieve en leuke manier delen? Wil je 40 mede-toekomstdenkers ontmoeten? Sluit je dan bij ons aan en vul het formulier in op de site. Op vertoon van een RSVP is het MFW café vrij toegankelijk.

Aansluitend is er een lunch waar gebruik van gemaakt kan worden, voor wie nog iets langer in de sfeer van de Media Future Week wil blijven hangen. 

Schrijf je hier in

Media Future Week wordt georganiseerd door iMMovator en Hilversum Media Campus in samenwerking met een groot aantal partners.