5 juli 2017

ThingsCon Salon #8

Tickets Gratis na inschrijving

Datum & tijd

2017-07-05 14:00:00

Cyclespace

Neem op 5 juli deel aan ThinsCon Salon #8 dat gehouden wordt bij ‘’Cyclespace’’ op het Mahlerplein in Amsterdam. Direct naast een recentelijk ontwikkeld en supermoderne parkeergarage die ruimte biedt aan 3.000 fietsen.

Deze editie van ThingsCon Amsterdam zal over het ‘’Internet of Bikes’’ gaan. Het brengt de innovators van Amsterdam en omstreken bij elkaar om IoT projecten te delen die over ons favoriete vervoersmiddel (de fiets) gaan.

Een speciaal element van deze editie is de wereldpremiere van de korte documentaire; ‘’Velocrazy’’. Deze documentaire is door Marcel Schouwenaar gemaakt over de geweldige machine: ''een presentatie over het design en de productie van een Blockchain aangedreven fietsslot, dat gebruik maakt van het Shenzhen ecosysteem van ontwikkelaars.''

Heb je zelf een IoT project dat je wilt presenteren? Laat het weten. Stuur een email naar Monique van Dusseldorp met informatie over het project.

Meer informatie en inschrijven op de website van ThingsCon

Over ThingsCon

ThingsCon Amsterdam is Europa’s toonaangevende conferentie op het onderwerp; ‘De toekomst van hardware, gekoppelde apparaten en IoT. Het brengt een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde praktijken rond IoT en nieuwe hardware bij elkaar. ThingsCon bevordert de creatie van mens-centrale en verantwoordelijke IoT. Daartoe biedt het beoefenaars een open omgeving voor reflectie en samenwerkingsverbanden.

De ThingsCon Amsterdam Salons zijn gespecificeerde evenementen, die gratis toegankelijk zijn voor designers en andere professionals met een sterke interesse in de designaspecten van IoT.