7 december 2016

TEDxHilversum

Tickets €35,-

Datum & tijd

2016-12-07 15:00:00

Gooiland

De tweede editie van TEDxHilversum is op 7 december in Theater Gooiland. Open voor iedereen en dé plek om inspiratie op te doen. Het thema is ‘The art of engagement’ – na Brexit en Trump, een thema om bij stil te staan. Hoe staan we in verbinding met elkaar? Met onszelf? Met wat echt en niet echt is? Staan we nog open voor andere denkbeelden? Twaalf (inter)nationale sprekers geven hun interpretatie ervan in hun persoonlijke verhaal. Koop nu kaarten voordat het te laat is: https://goo.gl/kH7o9X

Wat dacht je van metrobestuurder Mohamed El Bachiri die in de Brusselse wijk Molenbeek woont, niet werkte op de dag van de aanslagen maar wel zijn vrouw verloor die op weg was naar haar werk. Hij is slachtoffer van terreur, maar wordt tegelijkertijd ook bekeken als een potentiële aanslagpleger. Of fotograaf Cris Toala Olivares die van actieve vulkanen leerde hoe de kracht, energie en adrenaline van de aarde ons verbindt met de natuur, onszelf en elkaar. En Bart Hufen die games bouwt, maar nu een businessmodel heeft bedacht waarbij de uitgangspunten van gamen worden toegepast voor bedrijven zodat werknemers net zo in een flow komen en meer plezier krijgen in hun werk.

Wist je al wie de nieuwe helden zijn? Shoutcasters en streamers. We zijn trots dat we er een op het podium hebben, ShannaNina (Twitch and Ziggo) on stage.

Al met al een waanzinnig mooi programma dat je niet wilt missen. Bekijk de website voor het complete programma en koop snel kaarten voordat het te laat is.