26 maart 2013

Technologie Zoekt Ondernemer

Datum & tijd

2013-03-26 14:30:00
TNO bruist van de ideeën. Op 26 maart aanstaande gaat in Spant in Bussum een nieuwe TNO SBIR ronde van start. Op deze dag kun je tijdens het event ‘Technologie zoekt Ondernemer’ kennismaken met de 20 product ideeën die TNO voor je heeft geselecteerd. Enthousiast geraakt? Je kan er daarna zelf mee aan de slag!

Het afgelopen jaar hebben verschillende TNO’ers gewerkt aan innovatieve productideeën. TNO daagt ondernemers uit deze ideeën te benutten door ze verder te ontwikkelen en naar de markt te brengen. Ze ondersteunen hen daar graag bij; zowel technologisch als financieel.

Tijdens het event kun je meer informatie krijgen over de ideeën die voor je bedrijf interessant zijn. Ook laten ondernemers uit eerdere SBIR-rondes graag hun resultaten zien en staan zij klaar om over hun ervaringen te vertellen.

Wil je kennismaken met de productideeën van TNO die je met je expertise en ondernemerschap verder kunt brengen tot concrete producten en diensten? Kom dan op 26 maart aanstaande naar de vierde editie van het evenement ‘Technologie zoekt ondernemer’.

Voor meer informatie en om je aan te melden neem een kijkje op de site van TNO.