19 maart 2019

Sustainable You

Tickets Gratis

Nieuwe VOD platforms die als paddenstoelen uit de grond schieten. Nieuwe technologieën die zich in rap tempo aandienen. Daarnaast voel je een constante druk voelen om zoveel mogelijk mensen te bereiken met unieke en relevante content. De media-industrie is continue in beweging en vraagt om mensen die in staat zijn om mee te bewegen met deze verandering. Hoe zorg je dat je flexibel blijft bij de veranderingen die op ons af komen? Hoe maak je nieuwe technieken eigen? En hoe blijf je up to date als het gaat om de laatste mediatrends? Kom dinsdag 19 maart naar ‘Sustainable You’ – een programma van Media Perspectives over hoe je bij blijft in de veranderende media-industrie.

De media industrie vraagt veel flexibiliteit van haar medewerkers. Je moet in balans blijven in een dynamische omgeving waar verandering de orde van de dag is. Bovendien is het belangrijk dat je tijd vindt om na te denken over je eigen loopbaan. Media Perspectives vraagt tijdens ‘Sustainable You’ drie sprekers om hun ervaringen op dit vlak te delen. De sprekers worden later bekend gemaakt.

LOCATIE EN TIJD

Ben je werkzaam in de media-industrie en herken je je in bovenstaande uitdagingen? Kom dinsdag 19 maart  naar het gratis toegankelijke event ‘Sustainable You’ op het Media Park. Een ochtend vol inspirerende verhalen en praktische tips om mee aan de slag te gaan.