19 maart 2019

Sustainable You

Inschrijven € 12,50

Datum, tijd en locatie

19 maart, 13:00 – 18:00.

M gebouw, ‘s-Gravelandseweg 80, 1202 HJ Hilversum

Nieuwe VOD platforms die als paddenstoelen uit de grond schieten. Nieuwe technologieën die zich in rap tempo aandienen. Daarnaast voel je een constante druk om zoveel mogelijk mensen te bereiken met unieke en relevante content. De media-industrie is continu in beweging en vraagt om mensen die in staat zijn om mee te bewegen met deze verandering. Hoe zorg je dat je weerbaar blijft bij de veranderingen die op ons af komen? Hoe maak je nieuwe technieken eigen? En hoe blijf je up to date als het gaat om de laatste mediatrends? Kom dinsdag 19 maart naar ‘Sustainable You’ – een programma van Media Perspectives en FNV- met workshops en sprekers over hoe je bij blijft in de veranderende media-industrie.

De media-industrie vraagt veel flexibiliteit van haar medewerkers. Je moet in balans blijven in een dynamische omgeving waar verandering de orde van de dag is. Hoe kun je opkomen voor een goede privé-werkbalans en tijd vinden om na te denken over je eigen loopbaan? Media Perspectives en FNV vragen tijdens ‘Sustainable You’ onder andere Eppo van Nispen tot Sevenaer om zijn ervaringen op dit vlak te delen. Van misdaadverslaggever bij TROS, hoofdredacteur bij Hart van Nederland (SBS), directeur DOK en CPNB tot de directeur van Beeld en Geluid: Eppo’s carrière nam verrassende wendingen. Tijdens Sustainable You vertelt hij over zijn keuzes en hoe hij zich is blijven ontwikkelen in deze dynamische industrie.

Ben je werkzaam in de media-industrie en herken je je in bovenstaande uitdagingen? Kom dinsdag 19 maart naar het event ‘Sustainable You’ in het M gebouw. Een middag vol inspirerende verhalen en praktische tips om mee aan de slag te gaan.

 

Kortingscode

Leden van de FNV en partners van Media Perspectives krijgen 50% korting.
FNV-lid? Vraag de kortingscode op via cbb-mediacultuur@fnv.nl en geef aan dat je naar het Sustainable YOU event gaat.
Nog geen FNV lid? Meld je eerst aan als lid via cbb-mediacultuur@fnv.nl en geef aan dat je naar het Sustainable YOU event gaat. Vervolgens krijg je de kortingscode toegestuurd.
Mail voor de kortingscode van Media Perspectives naar talent@mediaperspectives.nl

                

Voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzame inzetbaarheid in de media-industrie.

Programma:

13.00-13.30 Inloop

13.30-13.45 Welkom

13.45-14.00 Interview met Eppo van Nispen tot Sevenaer

14:15-15:10 Workshopronde 1

15:10-15:25 Pauze

15:35-16.30 Workshopronde 2

16:45-17:10 Keynote spreker

17:15-18:00 Borrel met opleidingsmarkt


Workshops:

Workshop 1 – onderhandelen: Jouw handtekening is goud waard!

Wil je een eigen bedrijf beginnen of ben je al begonnen en benieuwd wat je nog kan verbeteren bij het opstellen van een contract? In deze workshop neemt Eileen Verboom je mee in de belangrijkste onderwerpen zoals:

  • Succesvol ondernemen door het maken van goede afspraken!
  • Jouw handtekening is goud waard!
  • Heb ik een modelovereenkomst nodig?

 

Workshop 2 – Warrior op de werkvloer

Een leuke werkdag hebben ondanks stress en werkdruk, is voor de helft van de Nederlandse beroepsbevolking een enorme uitdaging. Dat zijn de momenten om te ontdekken dat je over meer innerlijke kracht beschikt dan je denkt.

Marijke Feiertag leert je drie geheimen van de Warrior (de krijger) toe te passen, waar je in deze dagelijkse uitdagingen van profiteert. Volg deze workshop om te leren:

  • hoe stress brandstof wordt,
  • hoe je bekrachtigend denkt om te krijgen wat je wilt en
  • hoe je heel veel meer kunt halen uit je contact met anderen.

Proef aan deze workshop op 19 maart tijdens het Sustainable You Event om (weer) ontspannen naar je werk te gaan en vrienden te worden met de Warrior in jou. Je zult ontdekken dat deze nieuwe manier van omgaan met jezelf ook positieve reacties van je omgeving en collega’s uitlokt.

Workshop 3 – AR: trends en toepassingen

Het canvas voor media verandert continu. Tijdens deze workshop neemt Cas Ketel je mee in nieuwe ontwikkelingen binnen immersive media. Wat zijn technologieën als virtual en augmented reality? En welke impact hebben zij op de traditionele film- en tv-industrie? Naast uitleg over de technologie duiken we in een aantal voorbeeldcases.

Workshop 4 – Talking English @ work 

Het speelt in bedrijven steeds vaker een rol: communiceren in het Engels. In deze workshop geeft Marjan Inbar Blumberg je tips en tricks over het communiceren in het Engels, ga je oefenen in groepjes met een script en worden veelgemaakte fouten besproken.