19 maart 2019

Sustainable You

Geen tot weinig ervaring
Enige tot redelijke ervaring
Veel ervaring
Werkervaring speelt geen rol
Inschrijven € 12,50

Datum, tijd en locatie

19 maart, 13:00 – 18:00.

Mediacentrum, 4e verdieping
Joop van Den Endeplein 1, 1217 WJ Hilversum

Sustainable You: blijf up-to-date en in balans 

Deadlines halen, onderhandelen én zorgen dat je bijblijft met de laatste trends… We hebben het als (media)professionals razend druk waardoor het moeilijks is om up-to-date én in balans te blijven. Herken je deze uitdaging? Kom dinsdag 19 maart naar ‘Sustainable You’  – een programma van Media Perspectives en FNV – over hoe je meebeweegt in de altijd veranderende media-industrie. 

Hands-on workshops boordevol tips & tricks 

Op het programma staan drie workshops waar concrete tips & tricks gegeven worden voor issues waar we als (media)professionals veel mee te maken hebben. Hoe zet je stress om tot brandstof? Welke kansen heeft Augmented Reality jouw bedrijf te bieden? Moet je een modelovereenkomst maken bij het maken van afspraken? En welke stappen kun je zetten om jezelf te blijven ontwikkelen? 

Sustainable You helpt je in één middag op weg 

Ben je werkzaam in de media-industrie en herken je bovenstaande uitdagingen? Kom dinsdagmiddag 19 maart naar ‘Sustainable you’ in het mediacentrum op het Media Park. Je gaat naar huis met een flinke dosis praktische tips & tricks waar je zelf mee aan de slag kunt. Voor slechts €12,50 volg je drie workshops. 

 

Kortingscode

Leden van de FNV en partners van Media Perspectives krijgen 50% korting.
FNV-lid? Vraag de kortingscode op via cbb-mediacultuur@fnv.nl en geef aan dat je naar het Sustainable YOU event gaat.
Nog geen FNV lid? Meld je eerst aan als lid via cbb-mediacultuur@fnv.nl en geef aan dat je naar het Sustainable YOU event gaat. Vervolgens krijg je de kortingscode toegestuurd.
Mail voor de kortingscode van Media Perspectives naar talent@mediaperspectives.nl

                

Voor iedereen die geïnteresseerd is zichzelf blijven ontwikkelen.

Programma:

13:00 inloop 

13.30- 13:45 Start van het programma 

13:45 – 14.35 Workshop 1  

14:35 – 14:45 Koffiebreak 

14:45 – 15:35 Workshop 2 

15:35– 16:00 Koffiebreak 

16:00- 16:50 Workshop 3  

17:00 – 17:10 Presentatie Master in Media Innovation 

17:10 – 17:15 Afsluiting  

17:15 – 18:00 Borrel  


Workshops

Workshop 1 – Warrior op de werkvloer

Een leuke werkdag hebben ondanks stress en werkdruk, is voor de helft van de Nederlandse beroepsbevolking een enorme uitdaging. Dat zijn de momenten om te ontdekken dat je over meer innerlijke kracht beschikt dan je denkt.

Marijke Feiertag leert je drie geheimen van de Warrior (de krijger) toe te passen, waar je in deze dagelijkse uitdagingen van profiteert. Volg deze workshop om te leren:

  • hoe stress brandstof wordt,
  • hoe je bekrachtigend denkt om te krijgen wat je wilt en
  • hoe je heel veel meer kunt halen uit je contact met anderen.

Proef aan deze workshop op 19 maart tijdens het Sustainable You Event om (weer) ontspannen naar je werk te gaan en vrienden te worden met de Warrior in jou. Je zult ontdekken dat deze nieuwe manier van omgaan met jezelf ook positieve reacties van je omgeving en collega’s uitlokt.

Workshop 2 – AR: trends en toepassingen

Het canvas voor media verandert continu. Tijdens deze workshop neemt Cas Ketel je mee in nieuwe ontwikkelingen binnen immersive media. Wat is een technologie als augmented reality? En welke impact heeft het op de traditionele film- en tv-industrie? Naast uitleg over de technologie duiken we in een aantal voorbeeldcases.

Workshop 3 

Onderhandelen: Jouw handtekening is goud waard! (ZZP’ers) en Coachcafé.