14 november 2014

StartupWeekend Special FIWARE edition

Tickets €135,-

Datum & tijd

2014-11-14 08:00:00

Utrecht

Bouw Smart City toepassingen gebaseerd op FIWARE, het nieuwe Europese Future Internet ecosysteem. FIWARE is een innovatieve, open-cloud gebaseerde infrastructuur voor kosteneffectieve ontwikkeling en uitrol van Future Internet applicaties en diensten. Door gebruik te maken van deze revolutionaire open-source gereedschappen, api’s en dataconnecties maakt het snellere, goedkopere en slimmere applicatieontwikkeling mogelijk.

Deel uitmaken van de voorhoede van het Future Internet?
Economic Board Utrecht biedt, in samenwerking met de EU en verschillende regionale partners je de mogelijkheid om in korte tijd de noodzakelijke kennis en contacten op te bouwen.

FIWARE accelerator programma

De FIWARE Bootcamp en Startup-weekend zijn onderdeel van het EU FIWARE accelerator programma. Het FIWARE accelerator programma van de EU selecteert, begeleidt en sponsort de meest getalenteerde teams uit de bootcamp en startup sessies. Binnen het EU FIWARE accelerator programma is voor de realisatie van geselecteerde, op FIWARE technologie gebaseerde, projecten tot 150.00 euro financiering beschikbaar.

StartupWeekend | Special FIWARE accelerator edition
vrijdag 14, zaterdag 15, zondag 16 november 2014

De uitdaging is duidelijk: ontwikkel in 54 uur een product of dienst die het leven in onze steden verbeterd. Denk aan toepassingen op het gebied van nieuwe economische modellen, stedelijke analyses, efficiënte en innovatieve transport-, energie-, nutsdiensten en toepassingen gericht op mensen met een beperking.

  • Wat: Ontwikkel in 54 uur een levensvatbare en economisch renderende SmartCity toepassing of dienst.
  • Wie: Ontwikkelaars, Vormgevers, Business developers, Analytici
  • Waar: Hooghiemstraplein 51, 3541 AX Utrecht
  • Wanneer: 14,15,16 November 2014

Meer informatie en aanmelding

Daarnaast wordt er van 13 t/m 14 november een FIWARE bootcamp georganiseerd. Lees er hier meer over.