10 september 2016

IBC Rising Stars

Datum & tijd

2016-09-10 08:00:00

Amsterdam RAI

Van 8 t/m 12 september vind in de Amsterdam RAI het International Broadcasting Convention (IBC) plaats. IBC is een jaarlijkse conferentie en beurs voor professionals die zich bezighouden met het creëren, beheren en leveren van elektronische media en entertainment. Dit jaar is het thema ‘Transformatie in het digitale tijdperk’: Leiderschap, strategie en creativiteit in Media en Entertainment. De IBC biedt bezoekers een conferentieprogramma met de meest invloedrijke sprekers uit de industrie. Boeiende keynotes, masterclasses, technische papers en posters, pannels, discussie en meer. Een uitgebreid programma is te vinden op de website van IBC. Tot 15 juli zijn de tickets gratis!

IBC Rising Stars

De IBC Rising stars geeft jonge professionals en entrepreneurs de mogelijkheid om belangrijke vaardigheden en kennis te ontwikkelen die hun helpen om de competitieve elektronische media en entertainment industrie voor te blijven. Deelname aan de IBC Rising Stars is gratis.

Je krijgt de mogelijkheid om met de nieuwste technologie te werken, te leren hoe de industrie zich ontwikkeld en om te netwerken met partijen die je helpen te groeien in je carrière. Het IBC Rising Stars programma biedt op maat conferenties en masterclasses die je helpen je verder te ontwikkelen en de mogelijkheid bieden om in contact te komen met succesvolle invloedrijke mensen uit de industrie. 

Schrijf je hier in voor de IBC Rising Stars.