27 maart 2008

Snelle groeiende bedrijven: wie zijn dat en kun jij dat ook zijn?

Datum & tijd

2008-03-27 18:15:00
De ICT/Nieuwe media vereniging Digikring Groot Amsterdam organiseert op 27 maart een evenement. Het zal gaan over hoe het komt dat sommige bedrijven zich ontwikkelen tot snelle groeiers en succesvolle ondernemingen terwijl anderen - met alle respect - blijven hangen op gerommel in de marge?
Tijdens de avond vertelt een aantal ondernemers uit ervaring wat de cruciale punten zijn om snelle groeier te worden. Daarnaast zal een aantal experts vertellen hoe zij de high potentials er uit weten te halen. De sponsor van de avond is PWC.

Het programma ziet er als volgt uit:

18:15 Inloop met broodjes

19.00 Inleiding v/d avond

19:10 Diederick Bruins van Adds-up Solutions: Wat zijn de kenmerken voor snelle groei? Talent, ambitie, lef, timing, organisatie, doorzettingsvermogen?

19:30 PriceWaterhouseCoopers, Armando Veringmeijer.
PWC heeft het CWEP programma dat gericht is om high potential bedrijven te knuffelen en koesteren zodat zij de ontwikkeling naar snelle groeier goed doorlopen.

19:40 Libersy: Karin Loeffen Snelle groei, waar loop je tegenaan, wat zijn valkuilen, hoe financier je groei, hoe pak je het (niet) aan, etc? www.libersy.com

20:00 Value Creation & Company, Aldebert Wiersinga
Wat zijn cruciale punten die een bedrijf moet hebben om interessant te zijn voor investeerders? Welke strategische aandachtspunten zijn er in de verschillende groeifasen van een jong bedrijf?

20:20 Pauze

20:35 Discussie in groepen over show stoppers, bottle necks en andere excuses die snelle groei tegenhouden.

21:00 Plenaire sessie
Per groep een samenvatting/statement en reactie van het expert panel (Addsup Solutions, Libersy, PWC, Value Creation & Company).

21:30 Borrel

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Gratis voor leden van Digikring Groot Amsterdam, eenmalige entree is 30 euro
Meer informatie (bijvoorbeeld over lidmaatschap) op de website van Digikring Groot Amsterdam