23 september 2014

Shopping Today

Tickets €350,-

Datum & tijd

2014-09-23 07:00:00

De Fabrique, Utrecht

Shopping Today is dé jaarlijkse update over (e)commerce. Op Shopping Today presenteren alle expertgroepen van het onderzoeksproject Shopping2020 de best practices op hun vakgebied. Of het nu gaat om advertising, product visualisatie of contentmarketing, het veelzijdige programma van Shopping Today biedt kennis, praktische tips en een inspiratie boost op ieder vakgebied. 

De (e)commerce branche ontwikkelt zich razendsnel. Wilt u als ondernemer mee gaan met de tijd, dan kunt u feitelijk niet om de nieuwe trends heen! Voor een jaarlijkse update over (e)commerce komt u naar Shopping Today (voorheen Thuiswinkel Update). Of u nou pure player of multichannel bent, producten en/of diensten verkoopt, het veelzijdige programma van Shopping Today biedt u kennis en een inspiratie boost op ieder vakgebied.

Het programma bestaat uit ruim 40 afwisselende kennissessies en clinics over best practices, de nieuwste (e)commerce trends en tips en tricks over diverse vakgebieden. Deze sessies worden verzorgd door succesvolle retailers en (e)commerce professionals. Natuurlijk is er daarnaast voldoende ruimte om vragen te stellen aan de sprekers, bij te praten met mede-webwinkeliers en nieuwe contacten op te doen.

Met onder meer:

  • Carlos Mendes Aguiar, Commercieel Directeur PostNL Pakketten Benelux.
  • Adriaan Thierry is EVP Omni channel Marketing & Format bij Ahold.
  • Jeffrey Duyvestein. Als  E-Commerce Manager van G-Star RAW houdt hij zich naast de aansturing van de dagelijkse operaties vooral bezig met de ontwikkeling en implementatie van de groeistrategie.
  • Dennis van Heezik, op dit moment eindverantwoordelijk voor de digitale marketing technologieën binnen Philips Lighting wereldwijd.
  • Jeroen Leenders. Als directeur van Salesupply Nederland biedt Jeroen webwinkels handvatten om snel en effectief internationaal te groeien aan.
  • Stanja Mau-Sjoe (strategy & marketing manager Ebay/Marktplaats) richt zich binnen Marktplaats Zakelijk specifiek op het succesvol in contact brengen van de 70K+ webwinkeliers en vakmensen actief op Marktplaats met het miljoenenpubliek van de site.
  • Steven Merckx is Performance Specialist in het Customer Solutions & Innovation team van Google. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Performance (direct response) marketing oplossingen voor grote adverteerders en bureaus, met een focus op mobiel.
  • Bart ter Steege, managing partner Jungle Minds en verantwoordelijk voor productontwikkeling. Bart helpt bedrijven met digitale innovatie en strategie door gebruikersbehoefte, bedrijfsstrategie en tastbaar design te combineren in innovatieve digitale oplossingen die het verschil maken.

Kijk hier voor meer informatie over Shopping Today.