9 februari 2017

MWG Mediacongres 2017

Tickets €425,-

Datum & tijd

2017-02-09 07:30:00

Passenger Terminal Amsterdam Piet Heinkade 27 - Amsterdam

Februari is traditioneel ingeruimd voor het mediacongres van de grootste branche-organisatie binnen de media, de MWG. Op donderdag 9 februari organiseren zij het mediacongres. Dit jaar met als thema ‘A different perspective’, waarin letterlijk de mediawereld op zijn kop wordt gezet.

Maar liefst veertien sprekers, zowel nationaal als internationaal, belichten onderwerpen die hot topic zijn binnen de media. Zij worden afgewisseld met cabaretier Jan Jaap van der Wal, in de rol van sidekick. Samen met dagvoorzitter Jim Stolze begeleiden zij het mediacongres op geheel eigen en verrassende wijze.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Het congres wordt traditiegetrouw afgesloten met het congresfeest, genaamd ‘A different party’. Kaarten voor het feest zijn apart verkrijgbaar.

Locatie
Passenger Terminal Amsterdam
Piet Heinkade 27 - Amsterdam

Kosten
Congres (incl. lunch en borrel)
Leden: € 425,00
Niet-leden: € 595,00

Congresdiner (incl. dranken)
Leden: € 45,00
Niet-leden: € 65,00

MWG feest (excl. dranken)
Leden: € 40,00 (1+1 gratis)
Niet-leden: € 60,00 (1+1 gratis)

Over de MWG
De MWG is dé branchevereniging van en voor mensen in de commerciële communicatie met een passie voor media. De leden zijn werkzaam bij onder meer adverteerders, digitale bureaus, mediabureaus, onderzoeksbureaus en exploitanten/uitgevers. Het doel van de MWG is om via diverse events, bijeenkomsten en publicaties de kennis op mediagebied van leden en vakgenoten te verbreden en verdiepen. Daarnaast is de MWG een sociaal platform dat de mogelijkheid biedt mensen uit het vak te ontmoeten.