9 februari 2022

SPOT035: Go Digital

Tickets 0,- (Gratis)

Datum & tijd

26 januari, 18.00 - 20.00 uur

Ben jij een mkb-ondernemer uit de regio Gooi en Vechtstreek? En ben jij benieuwd hoe digitale oplossingen jouw business kunnen vergroten? Vanaf 26 januari organiseert SPOT035 vier gratis online workshops die jou verder kunnen helpen.

  • Woensdag 9 februari – Boost je omzet door social media
    Zou jij meer gebruik willen maken van sociale media, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Eric Cornelissen en Gerrit-Jan Heerschop van Online Content Machine laten zien hoe je platforms als LinkedIn, Facebook en Instagram kunt inzetten als online marketingtool voor je bedrijf.
  • Woensdag 16 februari – Veilig online ondernemen
    Wat moet je als ondernemer weten op het gebied van online veiligheid en privacy? Sinds de invoering van AVG is dit een van de meest gestelde vragen door ondernemers. Hoe voorkom je dat gevoelige data in verkeerde handen terechtkomen? Dong IT laat zien hoe je webbeveiliging in de praktijk kunt toepassen.

Herken jij je in bovenstaande vraagstukken? Ben je klaar voor groei en ontwikkeling binnen je onderneming? Schrijf je dan in voor de meetings met onze experts! In een korte workshop praten zij je bij over geschikte mogelijkheden en oplossingen. Uiteraard krijg je ook de kans om zelf vragen te stellen.

Praktische informatie

De workshops zijn online te volgen van 18.00 – 20.00 uur. Je kunt je voor meerdere workshops inschrijven.
We willen er graag interactieve sessies van maken en iedereen de mogelijkheid bieden om vragen te stellen.
Daarom kunnen er maximaal 30 personen aan iedere workshop meedoen. Schrijf je dus snel in als je verzekerd
wil zijn van een plek!

Aanmelden kan via dit formulier

Over SPOT035

SPOT035 is een nieuw platform voor ondernemers uit de regio, en helpt bedrijven met digitale vraagstukken. Het platform is een initiatief van de gemeente Hilversum en de Regio Gooi en Vechtstreek. Kijk voor meer informatie over SPOT035 op www.spot035.nl